Etansarea prin vid este ideala pentru a ambala aproape orice produs. Noi va propunem cel mai mic pret saci de vidat pentru haine si alte lucruri textile la 6 lei/ bucata, dar trebuie sa stiti ca vidarea se poate face in mai multe moduri.

Sacii despre care am amintim sunt speciali pentru vidarea hainelor, nu si a alimentelor. Da, alimentele pot fi si ele vidate, dar printr-un procedeu putin diferit si fiind deseori necesar un anumit aparat special. De fapt vidarea in sine a fost prima data utilizata in industria alimentelor si mai apoi a ajuns idee ingenioasa pentru comprimarea fantastica a hainelor. Ceea ce a starnit initial un zambet pe fata celor sceptici, a ajuns azi sa fie un produs extrem de util pentru organizarea si eficientizarea spatiului din dulapul cu haine. 

Pentru ca vidarea este o metoda de ambalare cu o capacitate fantastica de a mentine calitatea produselor sigilate o face sa fie solutia numarul 1 de stocare si depozitare in conditii de maxima siguranta. Vezi produse so oferte pe care le porti achizitiona online.

Alimentele vidate sunt ferite de bacterii si mucegai, iar hainele vidate sunt protejate de praf, mizerie, insecte, apa si umezeala. 

Multi utilizatori casnici, dar si socientati comerciale aleg aceasta metoda de ambalare pentru ca presupune conservare/ pastrare pe termen indelungat. In ceea ce priveste vidarea alimentelor piata abunda in aparate de etansare, unele mai dotate si mai aspectuoase decat altele. Dar daca privim la vidarea hainelor, vom observa rapid un avantaj major. In timp ce vidarea alimentelor presupune folosirea unui aparat special, vidarea hainelor necesita doar puterea de suctiune a unui banal aspirator pe care toata lumea il are azi in casa. Solutiile de ambalare si depozitare in vid fac ca intreg procesul sa devina unul distractiv si usor. 

Daca doriti sa intelegeti mai bine tehnologia din spatele tehnicii de ambalare prin vidare, trebuie sa priviti putin mai adanc in istorie. S-ar putea sa fiti surprinsi sa aflati ca pungile de vidare au fost folosite in diferite domenii acum multa vreme. In timpul celui De-al Doilea Razboi Mondial, pungile de vidat au fost folosite pentru ambalarea alimentelor. Este uimitor cum produsele alimentare erau ambalate in vid inca din acele timpul pentru soldati si familii. Haideti sa aflam si alte lucruri interesante despre istoria vidarii. 

Cine si cand a inventat aparatul de vidare?

In jurul anului 1940 a fost inventat primul “sistem de vidat” pentru depozitarea alimentelor. Inventia initiala a fost gandita pentru utilizare casnica de catre promotorul Karl Busch. Aceste aparate de etansare erau similare cu masinile folosite azi in industria ambalarii alimentelor, dar erau mult mai mici decat modelele moderne. Masinariile acestea si-au facut aparitia pe piata ca si “aparate de sigilat” in anul 1963. 

Aparatele moderne de vidare au caracteristici diferite si setari avansate in functie de dotari si performante. Desigur primele masinarii de vidat nu erau atat de complexe, desi principiile fizice de baza au ramas aproape neschimbate. Aparatele de vidat vechi functionau dupa acelasi principiu de etansare  – prima data aerul era indepartat din recipient, iar mai apoi amabalajul era sigilat pentru a fi pastrat in bune conditii pentru o perioada cat mai lunga de timp. Priviti mai indeaproape pricipiile de baza in etansarea prin vidare si cum functioneaza intregul proces – detalii pe sacidevidat.ro. 

Cauti minim Pret saci de vidat?

Cel mai mic Pret saci de vidat il gasiti in aceasta perioada in magazinul specializat www.sacidevidat.ro. Preturile incep de la 6 lei, iar sacii sunt disponibil in mai multe marimi. Va asteptam in magazinul online pentru a afla detalii amanuntite despre saci de vidat haine si pentru a selecta dimensiunea dorita pentru sacii comandati.