Berbec. Diamantul este cristalul tau norocos! Acesta semnifica speranta, dragoste, sinceritate si fidelitate. Supranumit si “piatra perfectiunii”, diamantul va ajuta berbecul in orice aspect al vietii.

Taur. Piatra ta este safirul! Safirul este o piatra magica, care te protejeaza impotriva problemelor care pot aparea in viata ta. Se mai spune despre safir ca ajuta si la indeplinirea dorintelor, iar puterile pietrei se simt cu adevarat daca aceasta intra in contact cu pielea taurului.

Gemeni. Agata este piatra ta norocoasa! Se gaseste natural in foarte multe nuante si se spune ca este piatra longevitatii si a vietii frumoase. Agata aduce cu sine calm, noroc, energii pozitive si indeparteaza energiile negative.

Rac. Cel mai potrivit cristal este smaraldul! Piatra aceasta iti va aduce in viata creativitate, speranta, noroc, liniste sufleteasca si o buna intuitie. Smaraldul este si piatra fertilitatii.

Leu. Trebuie sa alegi jadul! Piatra iti intareste sanatatea, in special in cazul femeilor insarcinate, si iti calmeaza nervii. Jadul era piatra sfanta pentru mayasi, deoarece ii proteja pe acestia de energiile negative.

Fecioara. Carneolul este piatra ta norocoasa! Piatra are proprietati energetice, care da chef de viata oricarei fecioare. In cultura chineza, carneolul alunga depresia si mareste energiile sexuale.

Balanta. Piatra ta este opalul! Se spune despre opal ca are beneficii asupra sanatatii si depresiei. In plus, ajuta pe cel care-l poarta sa ia decizii corecte si sa fie intr-un echilibru emotional de invidiat.

Scorpion. Alege cristalul de acvamarin! In antichitate se credea ca poate calma marea agitata, asa ca va avea efecte calmante asupra psihicului. Totodata aduce cu sine si arta comunicarii si o inteligenta deosebita.

Sagetator. Perla este cea mai potrivita! Perlele mai poarta numele si de “Lacrima lui Dumnezeu” si sunt considerate pietre care aduc noroc in orice aspect al vietii: sanatate, dragoste, familie, cariera. Perla are rol protector si este simbolul sinceritatii si al inocentei.

Capricorn. Piatra ta norocoasa este rubinul! Atrage asupra persoanei care-l poarta iubire, devotament si intelegere. In acelasi timp, te ajuta la luarea unor decizii bune, atunci cand esti in dificultate.

Varsator. Granatul este piatra ta! Te protejeaza impotriva energiilor negative si iti garanteaza succes in afaceri. Purtata la gat, aceasta piatra va alunga melancolia, tristetea sau depresia. Este un excelent talisman pentru negociatori, care vor obtine cu usurinta ceea ce-si doresc.

Pesti. Trebuie sa alegi ametistul! Aceasta piatra te va ajuta in momentele mai putin placute ale vietii si iti va reda speranta. Calmeaza suferintele sufletesti si aduce o stare de fericire, implinire, speranta.