Anul ăsta particip și eu, ca trainer, în cadrul proiectului #ScoalaFlanco, o serie de cursuri gratuite pentru tinerii care își doresc să afle mai multe despre comunicarea online.

Cursul meu se numește #FacebookPesteAșteptari, se va întâmpla pe 1 aprilie 2016, iar programa conține o parte consistentă despre paginile de Facebook (instrumente, campanii, storytelling), câteva noțiuni despre profilul personal (construire de comunitate, poziționare), dar și un exercițiu practic pe echipe.

Sunt 40 de locuri disponibile, pe care le voi oferi gratuit pe baza înscrierilor prin formularul de mai jos (cei selectaţi vor fi anunţaţi pe 28 martie). Vă cer doar un motiv serios pentru care vă doriți să participați și orice alte detalii vi se par relevante în acest context.

Cursul se va desfășura în București, în showroom-ul Flanco din Baneasa Shopping City, începand cu ora 10:30, timp de 3 ore, urmând să păstrăm legătura și după curs, în cazul în care vă mai pot ajuta cu alte informații.

Eu mi-aș dori să se înscrie cât mai mulți studenți/masteranzi, pentru că piața locală duce lipsă de oameni de social media bine pregătiți, iar în anii care urmează cererea pentru astfel de abilități va fi tot mai mare, dar vârsta sau studiile nu vor fi criterii de departajare.

#ScoalaFlanco pune la dispoziția doritorilor încă 5 cursuri în afară de al meu, dar și un MasterClass, așa cum se vede în imaginea de mai jos. Vă recomand să vă înscrieți la toate, pentru că e o oportunitate care nu apare des. Succes!