AdviceStudents Romania este ONG-ul studențesc ce de 11 ani susține industriile creative.

Anul acesta, acești tineri talentați au un proiect foarte interesant ce stă sub titulatura Advertising Week Bucharest. Astfel, în perioada 23-28 noiembrie organizatorii invită pasionații de marketing ca prin intermediul conferințelor, workshop-urilor și atelierelor pe care le organizează să intre în culisele industriei creative de top.

În întâmpinarea evenimentului, echipa a ales ca începând cu luna iunie să organizeze lunar 4 Preview-uri care să introducă participanții în atmosfera evenimentului din toamnă.

ADVERTISING WEEK PREVIEW #1 : TOP TRENDS

Primul eveniment de tip Preview al proiectului Advertising Week i-a avut ca invitați pe Anca Nuță (Identity & Communication Director la UniCredit Tiriac Bank) și Matei Psatta (Digital Strategy & Social Media Director la Leo Burnett Romania), care au  prezentat viziunea oamenilor cu experiență în marketing și advertising asupra evoluției trendurilor din industria creativă în 2016.

 ADVERTISING WEEK PREVIEW #2 : REMIXING TRADITIONS

Cel de-al doilea eveniment de tip Preview din cadrul proiectului Advertising Week și-a propus să afle cum reușesc brandurile să readucă în prim-plan obiceiuri și nostalgii într-o eră a conectivității. Astfel, Alexandru Manda (co-owner Pegas) și Vlad Tomei (copywriter Propaganda & co-owner ”În Fața Blocului”) au împărtășit participanților trucurile pe care ei le-au folosit pentru a reînvia și promova activitățile preferate ale generației cu cheie la gât, în epoca digitală.

ADVERTISING WEEK PREVIEW #3 : FREELANCE ERA (DIY)

A treia sesiune de Preview dorește să intre în culisele proiectelor inedite ce în anul 2015 și-au întărit percepția asupra propriului brand prin metode inovative. Mai mult decât atât, focusul a fost orientat către fidelizarea comunităților și nu doar pe beneficiile pe termen scurt. Fie că vorbim despre start-up-uri sau companii globale ce-și fac simțită prezența locală prin neconvențional, cel de-al treilea eveniment de tip Preview va sta sub semnul ”Do It Yourself”.

ADVERTISING WEEK PREVIEW #4 : REGIE ÎN PUBLICITATE

Ca un răspuns pentru întrebarea ”How it’s made”, ultimul Preview dezvăluie tainele producțiilor multimedia din publicitate și muzică/film. Pentru că în spatele rezultatului final este munca îndelungată și susținută a unor oameni ce au o misiune dificilă: de a fi mereu originali, fără a se îndepărta de imaginea brandului, sesiunea ce va preceda Advertising Week Bucharest pune sub lupă oamenii din spatele cortinei.

După 4 luni de  încălzire, în octombrie, AdviceStudents  dă startul unei săptămâni dedicate celor mai importante trenduri din comunicare. Evenimentul este realizat cu sprijinul experților și dedicat tinerilor aspiranți la o carieră în industria de publicitate, social media, PR și comunicare, promițând să fie o călătorie cu all inclusive  în lumea poveștilor de marketing, branding și bussines.

Intrarea la evenimente este liberă și se face pe baza rezervării în limita locurilor disponibile din fiecare locație.

Pentru a fi conectați la calendarul evenimentelor următoare, accesați pagina de facebook  AdviceStudents Romania ori site-urile  advicestudents.ro și advertisingweek.ro.