Andreea Balan si Keo si-au spus ADIO in urma cu 8 luni, dar in continuare isi arunca cuvinte grele. Dupa ce aseara, KEO a fost invitata la WOWbiz unde a vorbit de relatia cu Andreea si a facut o serie de dezvaluiri, acum a venit randul Andreei Balan sa iasa la atac pentru a-si apara imaginea.

Scandalul dintre Andreea Balan, Keo si Marius Gavrila pare fara sfarsit. Ieri seara, Keo a fost prezent intr-o emisiune tv alaturi de organizatorul de evenimente unde au continuat sa o denigreze. Suparata de cele spuse de fostul iubit si Marius Gavrila, Andreea Balan a decis sa spuna lucruri pe care pana acum le-a trecut sub tacere.

„Aparent, aceasta melodie (n.r. „RECE”) i-a deranjat foarte tare. Imediat dupa ce am lansat melodia la tine in emisiune au mers de manuta intr-o emisiune concurenta. Ieri am fost o doamna. Acest individ loveste in mine ca artist. Spune ca nu am voce. Altceva nu are ce sa spuna. Am fost o victima, dar atunci cand cineva loveste pe cineva e foarte greu sa-si accepte vinovatia. Eu am fost cea ranita. Daca nu aflam de la spynews.ro nu ne-am fi despartit. E normal ca el acum sa spuna ca e indragostit. Mie mi-a spus ca a fost o aventura ca nu voia sa se casatoreasca si a simtit nevoia sa se refugieze in partea cealalta. Daca nu era acel paparazzo lucrurile ramaneau asa: eu iubita oficiala, ea un refugiu”, a declarat Andreea Balan la Acces Direct.

Aseara, la WOWbiz, Marius Gavrila, a prezentat o inregistrare in care artista nu canta bine, vrand sa demostreze ca artista nu are voce. Andreea Balan n-a contestat inregistrarea si a confirmat ca vocea care se aude este a ei.

„Eu fac show si spectacol. E greu ca atunci cand Petrisor ma tine cu capul in jos, e greu sa canti live. Unele melodii se canta live, altele nu. Eu fug de 12 ori in timpul unui concert sa ma schimb. Eu dansez cot la cot cu dansatoarele mele. El probabil a luat cea mai proasta bucata, e posibil sa fi fost la al treilea concert in acea zi si s-a auzit asa. Vocea mea reala se poate vedea in cantarile live de pe You Tube, cele de la radio. Ei vor sa ma distruga cum pot.”, a spus Andreea Balan.

Frumoasa cantareata sustine ca fostul ei iubit a castigat pe seama ei 50.000 de euro in trei ani, facand mai nimic.

„Mi se pare foarte urat ca fostul meu prieten sa vina pe o canapea si sa arunce cu noroi in mine. Doi barbati sa atace o femeie. Acesti barbati au facut bani cu mine. Acum, deodata, pentru ca nu ma mai are a venit sa arunce cu pietre in mine. Keo spune ca onorariul lui de 7 procente nu a fost suficient. A fi manager inseamna a da telefoane, a face rost de concerte. El statea in fotoliu si spunea: ‘ar trebui sa-ti spui urechi se iepurasi’”, a adaugat blonda.

Andreea a incercat sa lamureasca si problema locuintei si a explicat de ce era nevoita sa ii plateasca chirie mamei lui Keo.

„Niciodata nu am locuit impreuna. Mi s-a propus sa locuiesc in acel apartament si mi-a lasat de la 400 de euro, la 200 de euro. Practic, eu ii plateam chirie mamei lui. Eu eram un musafir in casa lui Keo. Cand veneau parintii lui Keo noi ne mutam in alt apartament, cu toate ca eu plateam in continuare chirie luni de zile si nu stateam acolo”, a explicat artista la Acces Direct.

Acuzata ca nu are voce de Marius Gavrila, artista a tinut sa demostreze ca nu e adevarat. Pe finalul emisiuni Acces Direct, Andreea le-a transmis celor doi un mesaj in versuri, cantate live. Cantareata a interpretat momente din cea mai noua melodie a sa: „Rece”, piesa inspirata de suferinta prin care a trecut din cauza despartirii de Keo.tru single-ul “Fata naiva”!