La ultimele trei cursuri online am primit câteva întrebări legate de măsurarea vânzărilor pe pagina de Facebook, aşa că urmează un webinar dedicat în întregime acestui subiect. Pe 21 august, între orele 18:00 şi 21:00, vorbim despre câţi clienţi aduce Facebook şi despre cum desfăşurăm campanii cât mai eficiente în acest context. Înscrierile se fac aici.

Cursul este pentru antreprenori / proprietari de business-uri care vor sa verifice eficienta paginii lor de Facebook sau sa se convinga daca o astfel de pagina poate sa le aduca vanzari si cum sa le masoare; pentru specialisti si viitori specialisti social media care au nevoie sa afle cum sa masoare vanzarile si sa demonstreze ca Facebook-ul isi scoate investitia; pentru cei care vor sa afle tehnici noi de a masura vanzarile provenite din pagina de Facebook.

O să trecem prin noul modul Facebook Insights, aplicaţii eficiente pe paginile de Facebook, studii de caz şi, bineînţeles, o să răspund la toate întrebările pe care le aveţi pe subiectul mai sus menţionat.

Nu uitaţi că sunt doar 20 de locuri disponibile şi că, din experienţele anterioare, aceste 20 de locuri se vor ocupa rapid. Toate detaliile legate de curs sunt aici.

Câştigă o invitaţie la webinar

Dacă îţi doreşti să participi la cursul online despre campaniile de Facebook Ads te poţi înscrie folosind formularul de aici (costul de participare este de 45E + TVA), sau poţi câştiga una din cele două invitaţii pe care le ofer dacă te înscrii cu numele şi adresa de email în formularul de mai jos. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 15 august, în urma unei trageri la sorţi şi notificaţi prin email.

LE: Am avut un total de 71 de participanţi. Câştigătorii sunt Iulia-Cristina Uta şi Paul Tamas. Vă mulţumesc pentru participare şi vă aştept la următorul webinar.