Îți dorești unghii impecabile care să te țină două săptămâni? Există oje semipermanente de câțiva ani și chiar dacă nu îți vine să crezi, acestea sunt încă foarte în vogă. De ce toate femeile se îndrăgostesc de această tehnică de modă? Pentru a avea unghii semipermanente care să arate impecabil, îți oferim 3 motive excelente pentru a ceda tentației.

Avantajul nr. 1: uzura indelungata garantata

Totul constă în know-how pentru a realiza o bună aplicare a lacului semipermanent. După pregătirea unghiilor, expertul în unghii începe prin aplicarea unei baze care să protejeze unghia de pigmenți, apoi două straturi de culoare. Această bază ajunge să îți facă unghia să strălucească și protejează nuanța cu celebrul top coat. La fiecare pas, mâna ta alunecă sub lampa LED sau UV pentru a cataliza lacul. Catalizarea este un proces al cărui obiectiv este accelerarea unei reacții chimice. Cu alte cuvinte, lampa LED sau UV pe care o vei folosi mărește viteza cu care lacul tău, sub formă lichidă, se transformă în formă solidă. Fii sigur, această tehnică este sigură pentru sănătatea ta. Îți spunem toate aceste lucruri pentru a-ți explica că odată ce lacul se întărește în aparat, acesta este înghețat minim două săptămâni fără să se descuameze sau să-și piardă strălucirea. Ți se pare atrăgător, nu?

Avantajul nr. 2: economie de timp

Timpul femeilor este foarte prețios. Cine nu a visat să se trezească în fiecare dimineață purtând deja machiaj sau cu unghiile deja vopsite? Tehnicianul tău de unghii are puterea de a-ți  îndeplini una dintre aceste fantezii. Datorită lui, manichiura se face în timp record. Într-adevăr, serviciul durează în medie 60 de minute, iar culoarea ta durează aproximativ două săptămâni. Lacul compus din gel acrilic si pigmenti va putea rezista tuturor șocurilor, nu mai trebuie sa fii atent. Este o economie de timp neprețuită când știi că oja clasică se desprind după două zile și este necesar să faci retușuri sau să o schimbi la fiecare 3 până la 4 zile. Cu un kit unghii gel sau o ojă semipermanentă, aceste probleme dispar cu totul.

Avantajul nr. 3: o revoluție pentru femeile moderne

În societatea noastră contemporană, femeile sunt grăbite și adesea copleșite. O pauză de frumusețe este cu adevărat binevenită în viața lor de zi cu zi. Poți opta pentru o ipostază de culoare, franțuzească sau chiar nail art. Posibilitățile sunt multe. Avantajul aplicarii lacului semipermanent este că, odată cu terminarea serviciului, nu trebuie să astepți 30 de minute gândindu-te la ce ai putea face în timp ce lacul se usucă. Ești liberă să îți reiei activitățile imediat ce cosmeticianul îți părăsește acasă. Magnific, nu?

Răsfață-te fără a ieși din casa ta, răsfață-te cu o ojă semipermanentă acasă. Contactează-ți manichiurista, alege-ți culoarea și bucură-te de acest moment.