Un raport FBI a aruncat o noua lumina asupra unui incident care a avut loc in 2016 in timpul unei calatorii cu avionul facuta de Brad Pitt si Angelina Jolie impreuna cu copiii lor. Actrita a sustinut ca a suferit agresiuni din partea fostului ei partener si a depus o plangere. Ea si-a acuzat, de asemenea, fostul ca a exercitat violenta impotriva lui Maddox, unul dintre copii si minor la acea vreme.

Potrivit unui document la care Entertainment Weekly a avut acces, Jolie a sustinut ca sotul ei de atunci a fost autorul unui atac fizic la bordul unui avion, cand familia se intorcea in California cu un zbor privat. Actorul ar fi dus-o pe Jolie in spatele avionului, unde ar fi apucat-o de cap si de umeri si ar fi scuturat-o in timp ce a strigat: „Distrugi aceasta familie”.

Pitt ar fi lovit, de asemenea, acoperisul avionului de patru ori. Potrivit raportului, cand Jolie a raspuns la usa, doi dintre copiii ei, ale caror nume apar si pe documente, erau „in lacrimi si au intrebat: „Esti bine, mami?””. Pitt – despre care Jolie il banuia ca era beat – ar fi strigat: „Nu, mami nu e bine. Ea distruge aceasta familie.” In plus, mai este indicat ca la acea vreme el ar fi aruncat bere pe Jolie in timp ce aceasta s-a acoperit sub o patura cu copiii.

Incidentul din 2016 revine in stiri dupa ce site-ul Puck a raportat ca Jolie este Jane Doe, un nume anonim in spatele caruia a depus un proces la FBI la inceputul acestui an, cerand raspunsuri cu privire la motivul pentru care agentia americana a abandonat ancheta impotriva lui Pitt.

Jolie si Pitt s-au despartit in 2016

Site-ul Politico a raportat pentru prima data in aprilie ca un judecator a refuzat sa sigileze un proces anonim legat de acuzatiile unui reclamant ca fostul ei sot a agresat-o fizic si verbal pe ea si pe copiii lor in timp ce calatoreau cu un avion. Privat in urma cu cativa ani. Detaliile procesului au facut ecou acuzatiile pe care Jolie le-a facut lui Pitt atunci cand a cerut divortul in 2016.

In acel an, FBI a confirmat, de asemenea, ca investigheaza un incident intre Jolie si Pitt intr-un avion privat care a coincis cu aceste evenimente. Potrivit raportului FBI obtinut de Entertainment Weekly , „un reprezentant al Procuraturii Statelor Unite a discutat despre meritele acestei investigatii si toate partile au convenit ca nu vor fi depuse acuzatii penale in acest caz din cauza mai multor factori”.

O sursa apropiata lui Pitt a declarat pentru presa ca „nu este nimic nou in aceasta chestiune”, mentionand ca raportul FBI a fost pus la dispozitia ambelor parti in urma cu sase ani. „Ce fel de persoana trimite o cerere anonima de informatii pe care le avea deja?”, a spus sursa. „Ambele parti au aceste informatii de aproape sase ani si chiar au fost folosite in procedurile legale anterioare. Nu are alt scop decat sa fie o cascadorie media menita sa provoace durere.”

Potrivit raportului FBI, Biroul pentru Protectia Copilului al Departamentului pentru Copii si Servicii Familiei a primit, de asemenea, un raport care detalia ca un copil minor a fost agresat in timpul zborului.

In 2016, o sursa care cunoaste incidentul a declarat pentru People : „A existat o cearta intre parinti si copii care nu a fost tratata in mod corect si a escaladat mai mult decat ar fi trebuit”, dar a insistat ca nu a atins „nivelul”. ” de abuz fizic. [Pitt] nu si-a lovit fiul in fata in niciun fel. A pus mainile pe el, da, pentru ca confruntarea scapa de sub control.

Mai tarziu in acel an, actorul a fost scutit de acuzatiile de abuz verbal si fizic impotriva unuia dintre fiii cuplului in legatura cu incidentul cu avionul, dupa o investigatie lansata de Departamentul pentru Copii si Familie din Los Angeles si Departamentul de Politie din Los Angeles.

Jolie a cerut divortul de Pitt in 2016, dupa un deceniu de intalniri si doi ani de casnicie, ceea ce a dus la o lupta judiciara complicata pentru custodia copiilor lor: Shiloh, Vivienne, Zahara, Maddox, Knox si Pax, care nu au fost inca casatoriti s-a rezolvat.