Concepută pentru uz profesional, o forfecuță cuticule este un instrument profesional de ultimă generație pentru manichiură/pedichiură, cu o cerință de înaltă calitate.

Oțelul inoxidabil de calitate medicală este utilizat pentru fabricarea tuturor instrumentelor. Acest tip de oțel este excepțional de rezistent la coroziune și are o duritate de neegalat, garantând o muchie de durată și o mare ușurință de întreținere.

Staleks, instrumente de o calitate incontestabilă!

Principalele avantaje ale foarfecelor Staleks sunt lamele subțiri și înguste care ajută la îndepărtarea calitativă a cuticulei și a pielii dure chiar și în locurile greu accesibile.

Lama curbată permite eliminarea cuticulelor și permite sa se muleze perfect cu forma lunulei unghiei pentru o tăiere precisă.

Foarfecele profesionale pentru cuticule Staleks se disting prin lungimea mânerului și a lamei de lucru.

Există 3 tipuri de mâner și lungimea lamei de lucru. Există mărimi S, M, L. Odată cu creșterea lungimii mânerului, lungimea lamei de lucru crește proporțional. Astfel, fiecare stilist de unghii va putea alege singur foarfece de o dimensiune confortabilă.

Recomandări de îngrijire și depozitare

Întreținerea corectă regulată și la timp contribuie în mare măsură la durata lungă de viață și la utilizarea confortabilă a instrumentelor de manichiură, fie că este vorba de o forfecuță cuticule sau o pila electrică.

1. Nu uita să dezinfectezi și să sterilizezi instrumentele după utilizare, conform instrucțiunilor producătorului.

2. Periodic, garniturile, șuruburile și elementele de tăiere trebuie lubrifiate cu ulei.

3. Folosește servicii profesionale când vine timpul să ascuți instrumentele. Ascuțirea executată incorect poate duce la deteriorarea instrumentului.

4. Evită contactul muchiilor de tăiere cu abrazivi.

5. Nu depozita în condiții de umezeală.

6. Se recomandă să păstrezi instrumentele cu lamele în sus.

7. Folosește cutii specializate pentru a proteja suprafețele de tăiere în timpul depozitării pe termen lung sau în timpul transportului.

8. Evită contactul dintre marginile ascuțite ale instrumentelor separate pentru a evita deteriorarea marginilor.

9. Nu scăpa și nu lovi instrumentele de suprafețe dure. Acest lucru poate deteriora muchiile de tăiere, în special vârfurile.

Pași de curățare a instrumentului de manichiură

·Dezinfectare

·Curățare pre-sterilizare

·Sterilizarea

După utilizare, toate instrumentele trebuie considerate contaminate și sunt supuse sterilizării obligatorii. Instrumentele trebuie de asemenea sterilizate înainte de prima utilizare.

După utilizare, instrumentele trebuie curățate de contaminanți străini și înmuiate în dezinfectant.

Se recomandă utilizarea dezinfectanților eficace împotriva virusurilor hepatitei B și C și dermatomicozei.

Metode de sterilizare

·Fizice (tratament cu abur, aer cald)

·Chimic (tratament cu soluții chimice, gaz, plasmă)

Fiecare metodă necesită echipament specific. Metoda chimică este folosită pentru sterilizarea obiectelor care nu sunt rezistente la căldură prin înmuiere în soluția de agent chimic. Temperatura soluției și timpul de expunere trebuie selectate conform instrucțiunilor producătorului.

Important!

Nu depăși timpul sau temperatura maximă de expunere permisă în timpul sterilizării în autoclave sau cu aer uscat.