Daca esti in cautarea unor metode eficiente prin intermediul carora sa-ti cresti vizibilitatea firmei si a afacerii pe care o detii, respectiv sa cresti traficul unei pagini web sau al unui magazin online, fie numarul celor care solicita serviciile si produsele pe care le comercializezi, advertorialele sunt printre principalele metode la care poti apela pentru a te face cunoscut in online si pentru a creste cat mai corect in motoatele de cautare, in special google.

Aceste articole vor oferi un plus de valoare atunci cand ele sunt redactate cu atentie, tinand cont de regulile SEO, sunt scrise corect gramatical, nu sunt traduse sau copiate de pe alte siteuri.

Site-ul pe care aceste articole vor fi postate va beneficia de asemenea de o autoritate mai buna in fata gigantului detinator numit Google astfel ca, sansele ca respectivul articol sa fie usor de descoperit, precum si numele tau, vor fi mai mari.

Si, cu cat site-urile sunt mai bine optimizate SEO, atat cand vorbim de partea de site-uri personale, dar si de cele care reprezinta un business, respectiv descrierile si articolele de pe acestea, cat si optimizarea cautarii in pagina si a functionalitatii acesteia, cu atat ele vor fi superior mai vizibile in fata concurentei in motoarele de cautare.

Asadar, vei observa ca sunt majore diferentele dintre creatori de continut oarecare si specialisti SEO sau specialisti in continut, care se axeaza inainte de toate pe regulile SEO in conceperea unui articol publicitar.

In functie de bugetul de care dispui, iti vom prezenta in randurile ce urmeaza cateva sugestii cu privire la scrierea si publicarea unor articole de promovare si cum sa gasesti oamenii potriviti pentru tine si afacerea pe care doresti sa faci vizibila in mediul online.

Cine te poate ajuta cu articole SEO?

Pentru ca articolele publicate sa aiba cu adevarat o influenta majora, va fi necesar sa publici un numar cat mai ridicat de articole publicitare care sa redirectioneze publicul catre tine.

Atat scrierea cat si publicarea acestora pot necesita o serie de costuri, iar deseori, publicarea continutului pe conturi cu o influenta mai redusa, necesita costuri mai mici si poate prezenta mai multa credibilitate astfel incat sa-ti aduca un trafic mai sporit.

Pe cand, publicarea unor articole pe site-uri foarte mari ce necesita costuri mult mai ridicate pentru scriere si publicarea continutului publicitar, poate fi mai anevoioasa, cu atat mai mult daca vorbim de personalitati de renume care, in ciuda publicului crescut, nu se bucura de o credibilitate majora astfel incat sa poata influenta o serie de tranzactii.

Astfel, pentru articole SEO, poti apela la agentii de marketing online care lucreaza cu copywriteri specializati in redactarea de advertoriale, cu experienta in domeniu, dar si la persoane fizice, respectiv juridice (inclusiv freelanceri), care detin drept obiect de activitate crearea unor materiale publicitare de tip text.

Poti apela atat la ziare, cat si la bloguri sau site-uri precum linkweb.ro ca sa-ti publici ulterior articolele  de care dispui, ca sa-ti cresti vizibilitatea in online si in motoarele de cautare.

Recomandarea noastra este sa analizezi in detaliu persoanele si/sau agentiile cu care lucrezi pentru a obtine o oferta de pret adecvata, dar si un continut de calitate.