Daca esti avocat si vrei sa iti cresti semnificativ vizibilitatea in mediul online, atunci acum poti face cu succes acest lucru. Este simplu si foarte eficient sa iti creezi un cont pe avocat365.ro, cont cu ajutorul caruia vei atrage in scurt timp clientii de care ai nevoie.

Pentru ca mediul virtual este foarte accesat in lumea moderna de azi, un astfel de cont te poate ajuta sa iti imbunatatesti vizibilitatea pentru un portofoliu de clienti extrem de bogat.

Profilul creat este unul extrem de detaliat

Platforma iti ofera oportunitatea de a expune cat mai multe detalii atat despre activitatea pe care o desfasori ca si avocat, cat si despre experienta pe care o ai sau expertiza ta. In plus, poti completa datele de contact, limbile vorbite, programul de lucru, precum si studiile si diplomele detinute. Toate acestea vor crea incredere in randul potentialilor clienti, ceea ce inseamna de fapt ca vor creste sansele de a atrage cat mai multi clienti. Tabloul avocatilor din Romania este locul in care poti verifica daca un avocat are dreptul de a profesa sau nu. 

Mai mult decat atat, poti primi review-uri de la clientii tai, review-uri care te pot ajuta sa iti maresti cu succes portofoliul de clienti. Avantajele nu se termina aici, pentru ca pe aceasta platforma avocatii au si posibilitatea de a-si revendica profilul gratuit. 

Ce are de oferit aceasta platforma

In afara de faptul ca un client poate gasi foarte simplu si rapid avocatul de care are nevoie, aceasta platforma ofera in plus si ocazia excelenta pentru ca toti avocatii din tara sa se faca vizibili in mediul virtual, scopul fiind acela de a atrage clientela dorita.

Prin urmare, de indata ce acest cont este creat, avocatii vor primi mult mai multe solicitari pentru cazuri juridice, si asta pentru ca oamenilor li se pare mult mai facil sa caute ceea ce au nevoie pe internet decat sa mearga prin oras in cautarea cabinetelor de avocatura. 

Domenii de expertiza variate

Domeniile de expertiza sunt destul de variate. Asadar, indiferent de aria in care activezi, cu siguranta vei gasi aici locul potrivit pentru a-ti promova serviciile. Printre aceste domenii se numara: drept civil, drept penal, drept comercial, drept international, drept medical, drept financiar bancar, dreptul familiei, dreptul muncii, si multe altele. 

Colaborare eficienta, fara stres si timp pierdut

Indiferent ca vorbim de clienti sau avocati, colaborarea dintre cele doua parti prin intermediul platformei este una simpla si foarte relaxata. Beneficiile sunt cu siguranta numeroase, atat pentru clienti cat si pentru avocati. Ca si avocat, vei avea posibilitatea de a raspunde online sau la telefon tuturor solicitarilor de ordin juridic, si prin urmare poti oferi consultanta orala sau scrisa, asistare, precum si reprezentare juridica.

O colaborare de acest gen in mediul virtual te ajuta sa salvezi timp pretios, si sa iti oferi serviciile in cel mai confortabil mod posibil. 

Megi la sigur fara nici un fel de efort

Pentru ca profilul pe care il poti crea pe aceasta platforma este unul foarte concludent, mergi la sigur atunci cand vine vorba de clientii tai. Nu vei mai pierde timp cu clienti care poate au nevoie de alte servicii, ci vei fi contactat doar de aceia care sunt interesati de serviciile specifice pregatirii tale.

Toate informatiile necesare unui client se regasesc in profilul creat, ceea ce usureaza atat alegerea pe care clientii o au de facut, cat si colaborarile pe care le vei avea ca si avocat. Totul este extrem de facil, eficient, si cu siguranta la indemana ta si a potentialilor tai clienti, indiferent daca acestia se afla in tara sau in strainatate. 

Te inregistrezi gratuit

Inregistrarea ca si avocat pe platforma aceasta este gratuita. Dureaza doar cateva minute sa iti creezi un profil si sa te bucuri mai apoi de rezultate favorabile.