Indiferent daca sunteti in procesul de lansare a unei afaceri noi sau aveti deja una, o prezenta puternica online pentru marca dvs. este extrem de importanta.

De fapt, 97% dintre oameni invata despre afaceri locale online mai mult decat oriunde altundeva.

Proprietarii de afaceri mici care cauta o modalitate de a urmari ROI si constientizarea marcii au nevoie de marketing digital. Nu numai ca marketingul digital este un element indispensabil pentru promovarea produselor sau serviciilor dvs., dar si optimizarea activelor online este esentiala pentru succesul general al afacerii dvs.

Pentru intreprinderile locale, este la fel de important sa avem informatii esentiale si actualizate usor disponibile pentru clientii potentiali.

Daca sunteti un proprietar de afaceri mici, cu putina experienta in marketingul online, acest lucru ar putea suna ca o limba straina pentru dvs. Nu va temeti – vom trece prin ceea ce inseamna toate aceste cuvinte si de ce ar trebui sa va preocupati de ele!

In aceasta postare, va vom ajuta sa va construiti si sa va optimizati strategia de marketing folosind marketingul de intrare , va vom crea pentru a atrage noi clienti si, in cele din urma, sa va dezvoltati afacerea. Traficul organic (cineva care te gaseste pe cont propriu prin cautare pe internet) este cel mai eficient mod de a achizitiona noi afaceri.

Vom raspunde la urmatoarele intrebari si vom oferi sfaturi de marketing despre promovarea micii dvs. afaceri:

Cum pot face un site web? Cum pot face un site web fara un dezvoltator?
De ce site-ul meu web nu apare in Google?
De ce este concurentul meu deasupra mea in Google?
Ce este blogging?
De ce conteaza blogurile?
De ce am nevoie de conturi de social media?
Cum obtin mai mult trafic pe site-ul meu web?
Elementele de baza ale marketingului pentru intreprinderile mici

Daca nu ati inceput oficial afacerea dvs., consultati acest ghid cuprinzator despre cum sa incepeti o afacere . Prezinta tot ceea ce aveti nevoie pentru a deveni o firma mica de afaceri oficiala, inclusiv informatii fiscale si de licentiere si toate celelalte resurse de care aveti nevoie pentru a va pune in functiune.

Daca ati lansat deja compania dvs. mica, consultati aceste aplicatii gratuite pentru startup-uri si intelegeti cele mai importante lucruri de care aveti nevoie pentru a incepe sa beneficiati de marketingul de intrare si pentru a obtine clienti noi din cautarea organica:

Marketing pentru afaceri mici
Website
Blog
Instrumente de e-mail
Instrumente de conversie
Conturi de social media

Website

Sa ai un site web cu aspect profesional este unul dintre cele mai importante active pe care le vei crea pentru mica afacere. Aici veti arata cine sunteti, ce oferiti, unde sunteti si cum un potential client poate lua legatura cu dvs.

Blog

Pentru a incepe un blog, puteti utiliza un instrument web ieftin sau gratuit pentru a face un site gratuit si pentru a utiliza unul dintre sabloanele lor. Chiar daca publicati o data pe saptamana, acesta va imbunatati vizibilitatea site-ului dvs. online si va ajuta la educarea potentialilor dvs. clienti cu privire la motivul pentru care ar trebui sa aiba incredere in compania dvs. Daca intentionati sa va scrieti singur postarile, consultati acest ghid de scriere pentru incepatori .

Dupa ce incepeti sa scrieti, puteti adauga un apel la actiune pe postarile dvs. pentru ca vizitatorii sa se aboneze la blogul dvs. si sa primeasca e-mailuri. Aceasta este o modalitate excelenta de a incepe colectarea de oportunitati si de a oferi potentialilor clienti o modalitate de a obtine informatii daca nu sunt gata sa cumpar orice de la tine inca.

Instrumente de e-mail

Marketingul prin e-mail este o parte critica a setului dvs. de instrumente de marketing. De fapt, 73 la suta dintre milenii prefera comunicatiile de la companii sa vina prin e-mail.

Aceasta strategie este un mod usor, gratuit si scalabil de a comunica atat cu clientii noi, cat si cu cei existenti.

Dupa ce aveti un instrument de marketing prin e-mail in loc (multe sunt ieftine sau chiar gratuite), experimentati prin trimiterea de newslettere prin e-mail (cu postarile dvs. elegante de blog) si alte promotii catre baza de date. Stim ca proprietarii de intreprinderi mici nu au tone de timp liber pentru a dedica marketingului digital, asa ca ia in considerare utilizarea automatizarii de marketing pentru a face acest proces si mai usor pentru tine.

Am vorbit mult despre activele de care aveti nevoie pentru a va dezvolta afacerea, dar nu am acoperit cu adevarat modul in care acestea vor contribui la cresterea veniturilor. Un mod simplu de a incepe sa generezi clienti sau clienti de pe site-ul dvs. web este sa implementati un instrument de conversie.

Conturi de social media

Social media ar putea parea ca este doar o platforma distractiva pentru ca oamenii sa socializeze si sa se conecteze, dar este de fapt un instrument de afaceri puternic. Social media va poate ajuta sa cresteti traficul , sa va imbunatatiti clasamentul motorului de cautare si sa interactionati cu potentiali clienti.