Industria românească de marketing afiliat, dacă îi putem spune aşa, merge relativ bine. În luna iunie, sistemul de afiliere 2Parale raporta vânzări de 1,85 milioane lei fără TVA şi comisioane în creştere cu 29% faţă de luna precedentă pentru site-urile din reţea.

În contextul ăsta citeam despre TinaR şi despre cum a ajuns acest magazin online să aibă o creştere a vânzărilor din afilieri de 130% prin reduceri la produse din colecţia de primăvară, combinate cu preţuri atrăgătoare la colecţia de vară. Spuneam într-un alt articol că cel mai greu e să integrezi social media în companie, nu invers.

Când ajungi să modifici cicluri de lucru ca să îi mulţumeşti pe colaboratorii din Social Media poţi spune că faci marketing online.

Vă las să citiţi mai departe despre strategia TinaR, într-un interviu cu Paula Negrea, Manager de Marketing şi Comunicare:

2PARALE: CUM V-ATI IMPLICAT SUPLIMENTAR IN SUSTINEREA FASHION AFFILIATE CHALLENGE?

PAULA NEGREA: AM INCEPUT REDUCERILE MASIVE DE PRIMAVARA MAI REPEDE SI, IN SINCRON, AM ADUS PE TINAR.RO PRODUSE COOL DE VARA LA PRETURI BUNE PENTRU CA VALOAREA COSULUI DE CUMPARATURI – IMPLICIT A COMISIOANELOR – SA NU SCADA IN TIMPUL COMPETITIEI.
AM COMUNICAT DES NOUTATILE DE SEZON PRIN MESAJE FOARTE RELEVANTE PENTRU NEVOILE FEMEII IN PERIOADA ASTA: SAPTAMANAL, IN 2PARALE AU FOST DISPONIBILE BANNERE NOI, INCLUSIVE BANNERE DIFERITE DE CELE STANDARD, DUPA CUM NE-AU CERUT AFILIATII; AM CREAT SI FEED-URI CU CELE MAI CAUTATE 20 DE PRODUSE DIN ANUMITE CATEGORII STILISTICE, CA REPER. PANA SI DESPRE PROIECTELE SPECIALE, DAR SCURTE – DE EXEMPLU TRICOURILE AVON COLORS GANDITE DE TINAR SI VANDUTE CU O OJA CADOU LA NOI TIMP DE O LUNA SAU HAPPY WEEK-UL DE LA INCEPUTUL LUNII TRECUTE – AU SCRIS AFILIATII SI LE MULTUMIM, DIN NOU, PENTRU ATENTIE SI IMPLICARE!