Crestereaportalurilor sociale, cum ar fi Facebook, este impresionanta in fiecare zi.Progresul sau este atat de mare incat astazi aceasta retea sociala este o maresursa de profit. Un film, mai multe studii pentru scandaluri, comentarii pentruorice fotografie, mii de jocuri, prieteni, familie si o multime de meme-uri seintalnesc pe Internet si toate intr-un singur loc care se numeste Facebook.

Poate ca pentrudvs., pare ca o enigma in care o companie lucreaza doar pentru a mentineoamenii impreuna prin publicarea de fotografii, videoclipuri, promovareajocurilor si alte lucruri. Insa nu este doar despre asta. Profitati de faptulca astazi va vom arata cum sa faceti bani cu Facebook in Kenya.

Primul lucru pecare ar trebui sa-l intelegeti este ca ceea ce vedeti pe Facebook publicat pecronologia dvs. nu este acolo din intamplare. Se datoreaza faptului ca reteauasociala va cunoaste preferintele si transmite furnizorilor aceasta informatie.Aceasta este publicitatea.

Castiga baniprin streaming

Facebook decativa ani a inceput un proces de monetizare pentru clientii sai. Acest lucruse realizeaza prin postarea anunturilor privind profilurile utilizatorilor,referitoare la preferintele lor si anuntand daca oricare dintre contactele dvs.joaca online sau nu. Jocurile reprezinta un alt spatiu pe care Facebook ainceput sa il foloseasca pentru a castiga venituri.

Vanzarea despatii, permisiuni pentru notificari, instrumente si gadget-uri genereaza foartemulti bani. Puteti incepe sa vindeti aceste tipuri de articole pentru a obtinebani reali. Cu toate acestea, avertismentul este ca va trebui sa petreceti maimulte ore in interiorul jocurilor pentru a obtine castiguri valoroase.

MonetizareaFacebook

Unul dintresecretele de a face bani cu Facebook este sa va creati propriul continut si sadeschideti un cont monetizat in reteaua sociala. Acest lucru va va permite samonopolizati afisarea continutului pe care il impartiti cu prietenii dvs.Lucrati cu Facebook chiar acum, este o oportunitate ca oricine sa poata folosipentru a-si evalua continutul sau videoclipurile.

Utilizatoriiobisnuiti ai acestei practici sunt mass-media si agentiile de stiri. Dar si tupoti beneficia, atata timp cat ai dorinta de a crea propriul continut, caredevine viral si este privit de multi oameni. Pentru fiecare click pe care opersoana il da intr-una din postarile dvs., inseamna bani, iar pe masura cetrece timpul, acesti banuti se vor acumula.

Videoclipurile -secretul real

Nu este unsecret faptul ca YouTubers sunt unii dintre cei mai bine platiti din lume creatoride continut. Din cauza modului in care videoclipurile populare pot ficonvertite, Facebook a decis sa intre pe aceasta piata.

Facebook inprezent plateste mai multi bani decat YouTube pentru numarul de persoane careurmaresc videoclipul. Venitul dvs. va creste daca accesati unele reguliFacebook, cum ar fi sa va permiteti sa plasati publicitate in unele parti alevideoclipului dvs.

Pentru a castigabani cu Facebook, continutul trebuie sa fie util pentru toti oamenii si sa fiefoarte atent cu Termenii si conditiile Facebook. In acest sens, ar trebui saevitati sa faceti videoclipuri cu continut sexual sau violent. Acest lucrupoate duce la denuntarea videoclipurilor dvs. ca fiind nepotrivite pentrucomunitate, eliminandu-le din lista dvs. de redare.