Din cei 1000 de subiecti chestionati, 87% au declarat ca le-ar placea ca, dupa primul date, sa primeasca un sms de la partenera lor. Pana acum, toata lumea credea ca asta este cea mai mare prostie pe care o poti face. Ei bine, se pare ca nu este asa, dimpotriva!

Barbatii vor sa stie daca te-ai simtit bine si daca ti-ar mai placea sa-i vezi. Un sms poate sa le dezvaluie acest lucru. Absenta feedback-ului risca sa fie interpretata negativ. Iata cateva sugestii de continut pentru mesajul tau post-date, in functie de natura intalnirii.

Date-ul la restaurant

SMS: “Multumesc din nou pentru cina de aseara. Inca mai rad la gluma ta despre colegul tau de facultate”

De ce: Este politicos sa ii multumesti cuiva pentru ca te-a facut sa te simti bine, dar evita sa fii patetica si nu pronunta cuvantul “intalnire”, sau “date”. Barbatii vor fugi de el. Nu te limita la multumiri ci fa referire si la ceva placut legat de el, ca, de exemplu, o gluma pe care a spus-o sau o povestioara. Astfel, nu risti sa pari doar politicoasa.

Date-ul la meci

SMS: “M-am distrat grozav la meci! Inca nu imi vine sa cred ce aiurea a pierdut *echipa*. Data viitoare, berea si hot-dogii sunt in contul meu”

De ce: Daca te-a dus la meci, inseamna ca a vrut sa verifice un lucru: oare aveti atat de multe in comun? Este o dovada ca vrea sa te cunoasca mai bine. Arata-te interesata de meci si fa referire la echipele care au jucat, ca sa vada ca, desi nu esti 100% in tema, nu te deranjeaza sa inveti cate ceva despre asta. Pastreaza tonul mesajului cat mai informal, la fel ca evenimentul la care ati participat.

Date-ul spontan, la party

SMS: “Ce-mi amintesc de seara trecuta? Cocktail, vasc si pe tine sarutand foarte bine; in aceasta ordine”

De ce: Daca te-ai giugiulit cu un tip la party si ti-a placut de el, nu te sfii sa-i arati asta, chiar daca sansele sa iasa ceva din asta sunt relativ mici. Arata-i ca nu vorbea numai bautura din tine cu o seara in urma. Cu toate acestea, fii pregatita pentru o dezamagire.

Date-ul post-serviciu, cu un coleg hot

SMS: “Cocktailuri bune + o companie placuta = o seara reusita. Trebuie sa repetam asta curand!”

De ce: Daca nu se imbolnaveste spontan si nu vine la munca ziua urmatoare, ai sa-l vezi curand asa ca nu are rost sa grabesti lucrurile. Scrie-i un text scurt prin care ii arati ca te-ai simtit bine. Sugereaza asa, intr-o doara, ca ti-ar placea sa-l revezi. Acesta este un ego-boost pentru orice barbat. Cel mai probabil ca te va mai invita curand la o alta iesire.

Date-ul cu prietenii lui

SMS: “Cina la Rob a fost foarte misto. Prietenii tai sunt la fel de cool ca tine”

De ce: Aprobarea prietenilor lui este cruciala, plus, este important sa stii ca poti sa-ti petreci timpul cu ei cand ai chef. Date-ul cu prietenii lui este un test pe care este esential sa-l treci. Arata-i ca ii consideri niste oameni draguti si fa-i si lui un compliment ca sa iti asiguri succesul.