Berbec: Pozitia ta financiara se va consolida si vei fi liber de tot felul de probleme financiare. Vei mentine stabilitatea financiara pe tot parcursul anului. Desi, cheltuielile vor fi mari, vor fi pentru achizitii valoroase. Poti cumpara un vehicul nou, la inceputul anului. Orice lucrare in asteptare legata de proprietate va fi finalizata.

Taur: Vei avea succes in acumularea banilor. Fluxul de venituri este probabil sa continue. Datoriile in asteptare vor fi sterse. Cautati investitii pe termen lung in optiuni fara risc. Evitati investitiile speculative intre august si octombrie, deoarece se pot dovedi produca vor fi productive.

Gemeni: Nu te vei confrunta cu o lipsa de fonduri anul acesta. Vei avea cateva castiguri financiare bruste dupa martie. Este recomandat sa investiti in afaceri care te vor ajuta sa iti inmultiti veniturile. In acest an, exista posibilitatea de a castiga prin mai multe surse. Intre aprilie si iulie, puteti investi in imobiliare si, de asemenea, puteti cumpara un vehicul.

Rac: Vei lucra mult pentru a va imbunatati situatia financiara in acest an. Cei care planuiesc sa-si cumpere sau sa-si vanda casa ori sa faca renovari,isi vor putea indeplini obiectivele. De asemenea, este recomandat sa aveti o afacere de inchiriere sau sa va inchiriati proprietatea pentru venituri din chirie. Ar putea fi unele cheltuieli pentru evenimente de familie.

Leul: Te vei bucura de o perioada de prosperitate financiara anul acesta. Tintele financiare vor fi atinse si puteti castiga din mai multe surse. Cautati cateva sfaturi financiare solide inainte de a investi in imobiliare. Adaugarea unui nou partener de afaceri va consolida perspectivele financiare. Este probabila o crestere a salariului in jurul lunii aprilie.

Fecioara: Se asteapta o perioada de castiguri financiare puternice de la inceputul lunii martie. Poate da nastere unor noi surse de venit. Veti primi ajutor financiar atat de la membrii familiei, cat si de la prieteni. Puteti planui sa cumparati o proprietate anul acesta. Ar putea fi si cheltuieli pentru sanatate. Aceasta este o etapa buna pentru a incepe o noua afacere.

Balanta: Ar putea fi unele cheltuieli nedorite anul acesta. Va sfatuiesc sa fiti atenti la cheltuielile financiare, mai ales in jurul lunii martie. In jurul lunii iulie, puteti planifica sa va construiti casa sau sa cumparati un teren, deoarece veti putea ajunge la o afacere profitabila. In afaceri, evitati orice investitie semnificativa.

Scorpion: Fluxul tau de venituri va fi fluid in acest an, iar castigurile vor creste. Cu toate acestea, este posibil sa iti fie dificil sa economisiti bani. Sunt indicate cheltuielile de sanatate si familie. Evita orice investitie mare in prima jumatate a anului. Intre aprilie si iulie, poti lua in considerare investitii prudente in actiuni.

Sagetator: O promovare si o crestere a salariului este programata in jurul lunii martie sau aprilie. Starea dumneavoastra financiara se va imbunatati si sunt indicate castiguri din surse straine. Investitiile in aur sunt optiuni bune pe termen lung. Incearca sa economisiti bani si sa stai departe de unele deciziile financiare impulsive.

Capricorn: Vei ramane in siguranta financiar in acest an. Castigurile vor creste si sunt asteptate castiguri financiare in jurul lunii februarie sau martie. Cu toate acestea, este recomandat sa iti planifici bugetul si sa iti prioritizezi cheltuielile in acest an. Pot exista cheltuieli neasteptate la inceputul anului. Acorda mai multa importanta investitiilor decat cheltuielilor.

Varsator: Anul acesta se asteapta lucruri bune, deoarece vei putea reduce semnificativ cheltuielile. Vei avea un venit stabil pentru a iti sustine nevoile financiare. Priveste caile de investitii pe termen lung. Nu este recomandat sa investiti pe pietele imobiliare sau financiare, deoarece este posibil sa nu ofere profituri adecvate. Ramai pe pamant si fi practic.

Pesti: Trebuie sa ai o abordare echilibrata in toate planurile tale financiare. Investitiile facute anterior vor incepe sa produca profit in acest an. Castigurile financiare se vor acumula prin parteneriate de afaceri. In martie si aprilie, puteti lua in considerare o investitie pe termen lung pentru un teren sau proprietate. Nu cauta scurtaturi.