În momentul de față datorită problemelor create de către această pandemie care pare să nu se mai termine, foarte multe persoane au ales să își îngrijească singure unghiile acasă pentru a evita aglomerația din saloanele de înfrumusețare, contactul cu multe persoane, îmbolnăvirea, etc.

Este un motiv în plus pentru care dorim să vă facem o recomandare foarte interesantă. Pentru a obține rezultate cât mai apropiate de cele pe care le obțin stiliștii profesioniști din domeniul Nail Art, aveți cu siguranță nevoie de produse profesionale pentru manichiuri și pedichiuri de foarte mare actualitate și foarte performante.

Callipso.ro – un important și renumit distribuitor din România

Oferta magazinului online care distribuie și comercializează cele mai bune produse pentru manichiuri și pedichiuri este foarte generoasă. Nu exagerăm deloc dacă afirmăm faptul că este poate, cea mai complexă ofertă în prezent, de la noi din țară!

Este vorba despre mai mult de 100 de tipuri de soluții pregătitoare pentru manichiuri, peste 700 de modele de oje semipermanente moderne, peste 190 de tipuri de geluri constructie, sute de decoruri noi pentru unghii, tatuaje, foarte multe tipuri de ustensile și accesorii pentru manichiuri complexe, multe tipuri de produse renumite EVERIN, dezinfectante profesionale, aparatură ultra modernă, etc.

Practic, cu ajutorul unei singure comenzi online (pentru care veți plăti o singură dată serviciile de transport, care pot fi și gratuite la anumite valori ale comenzii!) puteți cumpăra produse profesionale pentru manichiuri din toate categoriile.

Dacă veți avea suficientă răbdare și dacă veți avea destul timp să studiați oferta Callipso.ro, veți descoperi că toate produsele sunt fabricate de către producători celebri în toata lumea: CANNI, FSM, EVERIN, VENALISA, ROSALIND, BASE ONE, SILCARE, MOLLY LAC, etc.

Rezistența lor este foarte bună, se lucrează foarte ușor cu acestea, sunt foarte variate și pentru toate gusturile, prețurile nu sunt foarte mari, de foarte multe ori sunt și reduceri semnificative, etc.

O ofertă avantajoasă și pentru saloanele profesionale de înfrumusețare

Este util să rețineți faptul că, nu numai persoanele fizice pot comanda produse comercializate de către magazinul online Callipso.ro. Inclusiv saloanele profesionale se pot bucura chiar și acum de toate avantajele acestui important distribuitor, îndrăgit și cunoscut deja de foarte multă lume la noi în țară.

Comenzile se pot face foarte ușor online, chiar și în cantități mari. Plata se poate face cu cardul sau ramburs la primirea coletului. Timpul de expediere nu este deloc foarte mare. Produsele pot fi returnate fără probleme dacă sunt îndeplinite condițiile impuse de către comerciant.

Indiferent de categoria de produse: oja, gel color, gel construcție, soluții pregătitoare, aparatură ultra modernă, etc. periodic sunt campanii importante de reduceri de care puteți profita în special atunci când veți comanda cantități mari de produse.