Snapchat este una dintre cele mai bune platforme de social media cu un numar mare de utilizatori activi zilnic. Datorita ratei de implicare zilnica si a bazei vaste de utilizatori, este o platforma incredibila pentru marketeri pentru a-si promova marcile. Un agent de marketing si proprietarii de afaceri pot accesa in mod eficient datele demografice pentru a ajunge la potentiali clienti si pentru a creste vanzarile. In aceasta postare, am impartasit 5 cele mai bune instrumente Snapchat pe care companiile si agentii de marketing ar trebui sa le foloseasca pentru a-si viza potentialii clienti. Uita-te!

Dupa cum am mentionat, in calitate de marketer si proprietar de afaceri, puteti analiza daca clientii dvs. vizati se aliniaza cu utilizatorii Snapchat.

Exista o multime de instrumente Snapchat disponibile care va pot ajuta. Unele dintre instrumente ajuta la imbunatatirea marketingului Snapchat si la cresterea marcilor.

Iata lista celor mai bune 5 instrumente Snapchat pe care ar trebui sa le luati in considerare

01. Creatorul de geofiltre Snapchat de la Designhill

Creatorul de geofiltre Snapchat de la Designhill este unul dintre cele mai populare instrumente pentru a crea geofiltre Snapchat. Instrumentul este cel mai bun mod de a crea filtre gratuite pentru ocazii speciale precum nunti, aniversari, zile de nastere etc.

Are o interfata usor de utilizat, care va permite sa dati dovada de creativitate fara nicio bataie de cap. Indiferent daca doriti sa trimiteti un mesaj sau doriti sa le spuneti celor dragi unde va aflati, puteti face totul in cateva minute.

Folosind instrumentul, puteti crea un geofiltru Snapchat in cativa pasi simpli. Fie puteti incepe sa proiectati de la zero, fie trebuie sa selectati un sablon din mii de sabloane de geofiltre Snapchat disponibile in biblioteca Designhill si sa adaugati un antet la acesta.

Exista o multime de optiuni de design, grafice, culori, fonturi sunt disponibile pentru a usura procesul de proiectare. Daca aveti nevoie, puteti edita mai tarziu orice parte a designului dvs.

02. Storyheap

Storyheap este un instrument binecunoscut pentru gestionarea povestilor Snapchat . Are o gama larga de sabloane personalizabile care va permit sa creati povesti uimitoare direct din tabloul de bord.

Puteti verifica performanta povestilor dvs. prin intermediul caracteristicii sale de urmarire. Puteti programa, incarca, publica si, de asemenea, puteti vizualiza rapoarte individuale. Este usor sa publicati povesti pe diferite platforme.

Cautati un design de sablon de geofiltru Snapchat?

Am ajutat mii de proprietari de afaceri din intreaga lume cu nevoile lor de design grafic, cum ar fi un design de logo, design de site web, postari pe retelele sociale, design de bannere si multe altele.
Obtineti sablonul Snapchat Creati-va propriul geofiltru Snapchat

03. Filtre cu piper

Peppy Filters este un alt instrument care permite utilizatorilor Snapchat sa creeze cu usurinta geofiltre atractive. Puteti personaliza imaginile in functie de cerintele dvs. Exista o colectie mare de sabloane, fundaluri, efecte si fonturi personalizabile care va fac fotografiile mai atractive.

04. Povestea

Fastory ajuta marketerii si marcile sa gestioneze eficient campaniile de povestire. Permite utilizatorilor sa creeze povesti care sunt special optimizate pentru dispozitive mobile.

Exista o selectie mare de elemente, iar povestile create cu platforma pot spori gradul de constientizare, pot stimula implicarea si pot aduce beneficii eforturilor dvs. de marketing de brand.

05. Delmondo

Delmondo ofera o analiza aprofundata si un instrument convenabil care ofera rapoarte despre continutul dvs. pe diverse platforme de social media.

Are filtre avansate pentru a compara si masura performanta campaniilor pe canalele de social media. Aceasta platforma ajuta la economisirea de timp si efort prin partajarea automata a rapoartelor cu clientii.