Pentru majoritatea intreprinderilor gestionarea bugetelor trebuie sa se faca cu mare atentie, pentru a putea acoperi toate cheltuielile urgente si sa ramana sume pentru investitii si dezvoltare. In cazul in care acest lucru nu este posibil, din varii motive, poti apela la solutiile de finantare de la Omnicredit si obtii sumele necesare mai repede decat ti-ai imagina.

De ce sa alegi Omnicredit?

La ora actuala exista multiple optiuni in ceea ce priveste oferirea de solutii financiare alternative. Cu toate acestea, Omnicredit este prima platforma de finantare fintech din Romania, ceea ce atesta faptul ca detine anumite avantaje greu de egalat in alte contexte.

Experienta – Cu peste 15 ani de experienta in domeniul financiar, Omnicredit a avut posibilitatea sa observe care sunt problemele recurente cu care se confrunta majoritatea antreprenorilor. Astfel, a putut dezvolta solutii adaptate care sa vizeze situatii specifice care, odata aplicate, sa constituie o baza pentru dezvoltarea financiara a intreprinderilor mici si la inceput de drum si implicit a economiei locale.

Zero birocratie – pentru ca aceste servicii sa poate fi accesate de cat mai multi antreprenori, cu minim de timp si efort, intreg procesul se demareaza online. Nu mai este nevoie de nenumarate deplasari la sediul institutiei, ore pierdute la cozi interminabile si dosare imense de documente. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi platforma Omnicredit, introduci datele de identificare si astepti un raspuns. Daca acesta este pozitiv, contractul se semneaza imediat si finantarea poate incepe.

Servicii rapide – Omnicredit garanteaza rapiditate in procesarea dosarelor, cat si in oferirea finantarii. Timpul este cea mai importanta resursa si in aceasta colaborare vei vedea cum tot acesta va fi cel care ti-ar putea salva afacerea. Inregistrarea pe platforma online dureaza doar 30 de secunde, procesarea dosarului o ora si incasarea banilor maxim 8 ore, ceea ce inseamna ca intr-o singura zi poti obtine tot ajutorul de care ai nevoie. 

Diversitate – fiecare afacere se confrunta cu probleme specifice si tocmai de aceea este nevoie de solutii adaptate. Tocmai din acest considerent, la Omnicredit gasesti trei mari categorii de servicii formulate dupa diferite criterii precum: natura afacerii vizate, modul de functionare al acesteia, tipul de finantare oferit, timpul necesar, etc.

Factoring

Solutia vizeaza acele intreprinderi care presteaza servicii in baza unor facturi. Pentru acestea, perioada scadenta reprezinta principala problema, dat fiind faptul ca pot dura chiar si 90 pana la incasarea banilor. Prin factoring Omnicredit se angajeaza sa achite inainte de termen facturile in curs, urmand ca banii sa ii recupereze direct de la clientul intreprinderii. Se contureaza, astfel un circuit constant, fara ca gradul de indatorare al afacerii sa fie afectat.

Scontare

Aceasta forma de finantare functioneaza dupa un principiu similar factoringului, diferenta constand in faptul ca se opereaza cu instrumente cu plata la termen, precum bilete de ordin sau CEC-uri.

Micro-creditare

Cel mai complex serviciu oferit de Omnicredit, micro-creditele ofera ajutor financiar de sume cuprinse intre 500 si 250.000 de lei, pentru o perioada de pana la 12 luni. Acesti bani pot fi folositi fie ca si capital de lucru, fie pentru investitii necesare, scopul nefiind un criteriu de acordare. Nu trebuie decat ca intreprinderea sa demonstreze ca in ultimele luni a intreprins activitate economica si poate intra in posesia sumei vizate chiar in aceeasi zi.

Consultanta de specialitate gratuita – pentru aceia care inca nu sunt hotarati cu privire la care dintre cele trei mari categorii de servicii ar reprezenta cea mai buna solutie in raport cu nevoile afacerii, este disponibil un serviciu de consultanta care poate fi accesat oricand. O echipa de specialisti te va ghida in alegerea ta, oferindu-ti toate detaliile suplimentare de care ai nevoie.