Stirile si ceea ce se intampla in intreaga lume sunt difuzate prin multe surse – majoritatea online. Ne folosim smartphone-urile, tabletele, laptopurile si desktopurile pentru a afla ce se intampla si asa primesc stirile 86% dintre americani. Au trecut vremurile in care toate stirile tale veneau intr-un singur loc – ziarul sau televizorul.

Sigur, mai avem ziarul si canalele de stiri dedicate, dar retelele sociale si Facebook sunt sursele de stiri preferate. Exista, de asemenea, Stiri Google, care va va trimite la multe site-uri de stiri si bloguri online, ziare digitale si multe altele. S-ar putea sa va intrebati care este cea mai buna aplicatie pentru stiri economice.

A obtine un nivel scazut al investitiilor, miscarilor actiunilor, monedelor digitale, Metaverse si asa mai departe necesita putin mai mult efort. Mai ales atunci cand doriti actualizari de incredere, nu ceea ce acum conduce termenii de cautare ca cuvant cheie: dezinformare. Atentie la stiri false si dezinformare. Veti fi surprins de unde apare, chiar si pe site-uri de renume!

1. Actualizari 24/7 de pe site-urile de stiri online

Lumea se schimba tot timpul. Si odata cu aceasta schimbare vin actualizari de stiri care par sa vina din toate directiile.

Una dintre cele mai bune modalitati de a fi la curent cu toate stirile care se intampla in intreaga lume este sa verificati in permanenta unele dintre cele mai bune site-uri de stiri.

Poti avea alegerea ta. CNN? Se actualizeaza mereu. NBC? Tone de actualizari. New York Times? Nu vei rata nimic.

O idee buna este sa testati cateva site-uri online pentru a determina care dintre ele doriti sa fie sursele dvs. principale de informatii. Doar fiti constienti de faptul ca unele site-uri de stiri pot fi partinitoare, asa ca asigurati-va ca obtineti intreaga poveste inainte de a lua decizii semnificative de investitii. Daca este cea mai buna aplicatie pentru stiri economice pe care o cauti – Investopedia spune ca site-urile de stiri financiare de top includ:

  • Bloomberg
  • MarketWatch
  • Aplicatia lui Barron
  • The Wall Street Journal

In plus, nu veti gresi cand va inregistrati pe The Financial Times sau cand va uitati la stirile economice ale Investopedia, care sunt satisfacatoare, dar nu la fel de actualizate precum au mentionat celelalte site-uri de stiri economice.

Aplicatiile de investitii au si stiri, asa ca va recomandam sa descarcati aplicatii de unde puteti obtine informatii financiare si sa investiti in actiuni, criptomonede sau NFT. StockTwits sau Reddit sunt si ele alegeri bune.

2. Utilizati un cititor RSS (Rich Summary Site).

Aceasta este o optiune buna pentru oricare dintre voi carora le place sa va personalizeze stirile dupa bunul plac, intr-un singur loc. Cititoarele RSS (pe care le puteti descarca online) preiau fluxurile RSS de pe site-urile de stiri online si le aduc pe toate intr-un singur loc la indemana.

Puteti cauta „RSS” in Google cu numele site-ului dvs. de stiri sau puteti cauta direct pe site-ul propriu-zis. Apoi puteti copia unul dintre aceste link-uri (sau multe dintre ele!) in cititorul dvs. RSS.

3. Inscrieti-va pentru Google Alerts

Dupa cum stiu toti, Google este stapanul universului. Are tot si orice de care ai putea avea nevoie vreodata. Dar stiati ca Google va poate trimite si alerte cu privire la orice continut dintr-un anumit subiect?

Cu Google Alerts, ii puteti spune Google sa va trimita actualizari cu privire la ceea ce se posteaza pe un anumit subiect. De exemplu, sa presupunem ca sunteti interesat de starea actuala a pietei de valori. In acest caz, puteti solicita Google sa va trimita un rezumat zilnic al articolelor, videoclipurilor, fotografiilor etc., postate in acest sens.

4. Folositi site-uri online care aduc toate stirile dvs. impreuna

Fie ca este vorba despre Google News, Apple News sau un alt site, utilizarea unui agregator de stiri este probabil cea mai buna alegere pentru fragmentele de stiri actuale pe aceeasi platforma.

Aceste site-uri au, de asemenea, diferite categorii de stiri, fragmente de alimentare si link-uri din multe surse de stiri ascunse intr-o singura aplicatie sau site la indemana. Veti putea alege exact ce fel de categorii/surse doriti sa auziti, facand agregatorii de stiri incredibil de personalizabili.

5. Instalati un ticker de stiri la indemana

Aceasta este alegerea perfecta daca esti cineva care nu vrea sa-si ia timp din zi pentru a petrece o ora sau doua parcurgand multe articole de stiri.

Majoritatea site-urilor de stiri permit descarcarea unui ticker de stiri cu titluri semnificative in partea de jos a ecranului laptopului sau desktopului. In acest fel, puteti continua sa navigati pe Internet sau sa va faceti treaba si sa va puteti uita in jos din cand in cand pentru a primi o actualizare de stiri.

6. Inscrieti-va pentru unele podcasturi

Poate ati auzit unii oameni spunand ca podcasturile au murit, dar nu este adevarat. Ascultarea de podcasturi este inca o modalitate fantastica de a face totul, de la a auzi cele mai recente stiri pana la a invata o noua abilitate. Daca sunteti utilizator Spotify, o intreaga sectiune a aplicatiei este dedicata podcas-urilor. Verificati asta si vedeti ce site-uri de stiri sunt cele mai bune pentru dvs.!

Ca investitor sau om de afaceri, este esential pentru tine sa fii la curent cu cele mai recente stiri pentru a lua decizii inteligente de investitii.