Pentru al doilea an consecutiv, Oltea şi Cristina organizează PRbeta Workshops – cursuri de comunicare online pentru studenţi, de data asta în Cluj, Oradea, Iaşi, Braşov şi Timişoara.

E vorba despre o serie de cursuri susţinute de oameni cu experienţă în comunicarea online, cursuri la care se poate înscrie orice student din oraşele mai sus menţionate, urmând ca în final să fie selectaţi doar 15 studenţi din fiecare oraş.

Criteriile de selecție după care se ghidează reprezentanții PRbeta urmăresc nivelul de cunoștințe teoretice pe care le stăpânesc studenții, profilul acestora, deschiderea către mediul online, activitățile de voluntariat desfășurate până în prezent și capacitatea de a acumula cunoștințe noi în perioade scurte de timp.

Vorbitori: Monica Jitariuc – Managing Director la The Practice, Alex Ciucă – Managing Partner la Superior Media, Victor Kapra – Consultant independent în comunicare, Ştefan Stroe – Managing Director la Incandescent Marketing, Dragoş Alexa – Consultant Marketing și Strategii de comunicare şi subsemnatul.

Înscrierile pentru Cluj şi Oradea au fost deja deschise, deci vă invit, dragi studenţi, să trimiteţi cât mai repede scrisorile de intenţie folosind formularele de înscriere.

*young students photo via Shutterstock