1. Femeia domina

In acest caz femeia detine controlul si viseaza la un barbat puternic pe care sa-l domine in pat. El ar trebui sa-i “venereze” corpul si sa cerseasca atentie.

2. Barbatul domina femeia

De data aceasta barbatul trebuie sa preia intiativa si sa se poarte un pic mai dur cu partenera. Femeia isi imagineaza cum barbatul ii indeparteaza coapsele cu putere, o trage usor de par si o saruta cu pofta pe gat. Vrea sa se simta dorita, iar aceasta fantezie ii permite sa isi puna in valoare si feminitatea.

3. Scolarita

Femeilor le place sa intre in rolul de scolarita, ba chiar sa se si imbrace ca atare si sa se perinde prin fata iubitului. Se pare ca multe dintre reprezentantele sexului frumos le place sa fie “palmuite” pentru “proasta-purtare” la scoala sau pentru “notele nu prea stralucite”.

4. Sex cu un strain

Multe femei s-au gandit cum ar fi sa aiba o partida de sex hot cu un barbat pe care de abia l-au cunoscut…in tren, sa zicem, sau intr-un bar.

Aceasta fantezie a femeii apeleaza la acea fateta “obraznica” a personalitatii ei care nu prea iese la suprafata. Unele femei prefera sa nu isi puna in practica aceasta fantezie dintr-un sentiment de rusine sau vinovatie.

5. Sex in trei cu alta femeie

In zilele noastre mentalitatile s-au schimbat si nu mai e asa anormal ca acum 30 de ani, sa zicem, ca o femeie sa intretina raporturi sexuale cu alta femeie. Asa ca aceasta fantezie nu e tocmai greu de pus in practica pentru unele dintre noi. In functie de regulile stabilite inainte, barbatul poate sta sa priveasca cele doua femei care isi fac de cap in patul lui sau poate intretine raporturi sexuale cu partenera sa in timp ce cealalta femeie o saruta pe aceasta pe tot corpul.

6. Sex cu doi barbati

Cand vine vorba de sexul cu doi barbati, corpul femeii se afla in centrul atentiei. Aceasta se va simti adorata si rasfatata. Fie ca isi doreste doar sa fie mangaiata si sarutata peste tot, fie ca va face sex doar cu unul dintre ei in timp ce ii ofera sex oral celuilalt, depinde de ea cat de departe vrea sa mearga.

7. Voyeurism

Nu numai barbatilor le place “sa se uite pe gaura cheii”. Voyeurismul este la fel de excitant si pentru femei si pentru barbati. E usor tabu si erotic. Femeia poate sa-si imagineze ca se uita pe geam, vizavi, la cum fac dragoste vecinii sai ori este martora unei orgii sexuale.

8. Sex cu forta

Psihologii sunt de parere ca aceasta fantezie le permite femeilor sa aiba parte de sex salbatic fara sa aiba un sentiment de vinovatie. De obicei, femeia isi imagineaza un barbat frumos care o duce direct in dormitor si fac sex direct, fara preludiu.

9. Exhibitionism

Poate femeile stramba din nas cand partenerii le cer sa faca un filmulet porno impreuna, dar cu siguranta s-au gandit la asta de multe ori. Din pacate, multe dinte femei sunt foarte critice cu felul in care arata cand fac sex asa ca barbatii sunt deseori refuzati atunci cand vin cu propunerea unui “home made video”.

10. Dansatoare

Femeilor le place ideea unui striptease sau al unui lapdance cu care sa isi innebuneasca partenerii. Faptul ca iubitul lor este incantat de felul in care se misca le face sa se simta mai atragatoare si se bucura ca detin controlul.