Am aproape 4 ani vechime în zona de cursuri şi consultanţă în social media, iar lucrurile merg din ce în ce mai bine. Pasul firesc, pe care l-am şi făcut, era să înfiinţez o companie de cursuri şi să găsesc alţi traineri foarte buni cu care să o dezvolt.

Prin urmare, în parteneriat cu Andrei Roşca, astăzi vă prezentăm Social Smarts, o platformă care cuprinde acum trei cursuri (urmează şi altele), toate având ca obiectiv, aşa cum spune şi numele, dezvoltarea abilităţilor sociale.

Aşa cum v-am obişnuit, toate cursurile noastre vor beneficia de clauza 100% Money Back Guarantee, asta însemnând că oferim banii înapoi oricărui participant care se declară nemulţumit la finalul programului.

Social Media Essentials

Este cursul nostru consacrat, pe care îl ţin împreună cu Daniel Rotaru şi Andrei Roşca, primul şi singurul program intensiv de social media din România, absolvit deja de peste 200 de companii. Următoarea ediţie se desfăşoară pe 23, 24 şi 25 septembrie 2015 în Bucureşti, iar înscrierile sunt deschise (avem şi o reducere early bird, până pe 1 septembrie). 

Creative Thinking Essentials

Este primul curs nou, pe care îl va susţine Corina Băcanu (Copywriter, Director de Creaţie, câştigătoare a numeroase premii şi nominalizări la festivaluri cum ar fi Ad’Or, Cannes, Golden Drum sau Effie), a cărui primă ediţie va avea loc pe 17 şi 18 septembrie 2015 în Bucureşti. Cursul este destinat oamenilor care vor să-şi dezvolte abilităţile creative, orientate spre publicitate şi comunicare online. 

Web Usability Essentials

Este al doilea curs nou, susţinut de Olivia Vereha (consultant cu experienţă, specializată în dezvoltarea de proiecte online și transmedia în zona de publishing), a cărui primă ediţie va avea loc pe 2 octombrie 2015 în Bucureşti. Cursul este destinat oamenilor care vor să-şi îmbunătăţească cunoştinţele în zona de usability şi design, pentru a avea o imagine cât mai bună asupra nevoilor consumatorilor din mediul online în 2015. 

De ce Social Smarts

În timpul cursurilor susținute până acum, atât eu cât și Andrei ne-am dat seama că, pe lângă părțile tehnice ale rețelelor de socializare și pe lângă studiile de caz și experimentele atât de necesare, există o nevoie mult mai profundă care influențează major nivelul de profesionalism pe care oamenii îl pot livra, aproape indiferent de industria în care activează. E vorba despre un set de skill-uri sociale complementare, o formă de „street smarts” perfect adaptată erei sociale în care cu toții trăim deja. Social Smarts își propune să acopere această nevoie.