O data cu trecerea timpului, tot mai multe cupluri pierd din pasiunea care ii lega la inceputul relatiei. Insa o relatie lipsita de pasiune, poate duce si la probleme de comunicare, de intelegere sau de scene de gelozie din partea unuia dintre parteneri.

Pentru ca acest lucru sa nu se intample si sa nu cadeti prada monotoniei si plictisului, urmeaza aceste 10 sfaturi practice. Readu pasiunea in relatia ta si trezeste iubirea care v-a adus impreuna!

  1. Alunga monotonia si rutina. Daca vrei sa schimbi ceva in viata ta amoroasa, atunci va trebui sa actionezi in acest sens. Nimic nu se intampla de la sine, asa ca nu te astepta la un rezultat diferit cand tu faci acelasi lucru zilnic. Daca vrei mai multe momente tandre alaturi de partener, atunci atrage-i atentia asupra acestui lucru, comunica cu el si stabiliti cel putin o seara pe saptamana in care sa fiti doar voi doi intr-un pat.
  2. Ingrijeste-te! O femeie cu adevarat fericita este o femeie care se simte bine cu ea insasi si care se iubeste. Din cand in cand, fa un efort si schimba-ti usor look-ul, incearca o noua tunsoare sau culoare a parului. Iubitul tau cu siguranta ca va aprecia efortul tau si va observa schimbarile.
  3. Fa sport! Sportul si miscarea nu numai ca fac bine organismului, ci si psihicului, facandu-te sa te simti mai bine in propia-ti piele. In plus, sportul elibereaza hormonii fericirii care iti vor schimba comportamentul fata de partener. Faceti-va amandoi un abonament la sala si mergeti impreuna de 2-3 ori pe saptamana. Veti observa ca lucrurile vor incepe sa se imbunatateasca in relatia voastra.
  4. Comunicare non-verbala! Cu siguranta ai auzit de cuplurile care “isi vorbesc din priviri”. Ei reusesc acest lucru deoarece se cunosc extrem de bine, stiu dorintele celuilalt si sunt foarte atenti la nevoile partenerului. Pentru a ajunge in acest stadiu este nevoie de multa comunicare, intelegere si iubire. Dupa un timp, vei putea observa din privirea lui cand este gata pentru o noapte incendiara sau cand si-ar dori sa petreaca doar o noapte linistita alaturi de tine.
  5. Renunta la sexul salbatic. Da, poate fi extrem de placut, insa crezi ca o partida de dragoste pasionala nu iti poate aduce aceeasi implinire? Organizeaza o seara foarte romantica doar pentru voi doi: cina, film, lumanari parfumate, o baie relaxanta urmata de un masaj senzual si o noapte minunata de amor. Redescopera sa faci dragoste, si nu miza intotdeauna pe sexul salbatic.
  6. Lenjerie sexy. Iubitul tau te-a vazut de foarte multe ori goala, asa ca asta nu mai poate fi o surpriza. Insa ce zici de o lenjerie sexy, nou-nouta, care sa iti puna in valoare formele? Asteapta-l atunci cand vine de la serviciu imbracata provocator si cu siguranta va fi impresionat.