Pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor, hotelurile cu spa-uri si ferme au conceput cine si propuneri romantice pentru cei care cauta sa evadeze in noaptea de joi 14 la cativa kilometri de City si sa se trezeasca vineri intr-un mediu natural si mai relaxat.

1. Pilon.  Deschis recent, hotelul Hilton Pilar ofera trei optiuni pentru ca cuplurile sa se bucure de dragoste intr-un mediu natural si relaxat. „Sarbatoreste dragostea in Leonforte” consta intr-o cina cu 5 feluri la restaurantul Leonforte, cu o gustare de bun venit si aperitive exclusive, merluciu negru confiat, miel la fiert, risotto de porumb alb trufat si masa super dulce. Cu vinuri Sanlentein si spumante. De la 3.300 USD.

„Seara indragostitilor” include cina si cazarea la hotel, de la 8.500 USD. Iar cei care prefera sa sarbatoreasca in timpul zilei si sa se relaxeze se pot bucura de „Lovers Day Spa” (de la 5.100 USD per cuplu): infuzie de bun venit, masaje in cabina dubla, camera de relaxare si acces la circuitul de apa, sauna umeda si uscata, scotiana dusuri, mini piscine in aer liber, hidromasaj interior, piscina de agrement in interior si sezlonguri incalzite.

2. Lujan. Hotelul Howard Johnson Lujan va invita sa sarbatoriti Ziua Indragostitilor pe 14 februarie, la ora 21, cu o cina romantica pentru doi la restaurantul sau Magnolia.

3. Lupii. Intr-o atmosfera rurala si de epoca, Estancia La Candelaria propune o noapte de neuitat pe 14 februarie in incaperile franceze ale Castelului. Incepe cu o receptie de cocktail in gradini, urmata de o cina exclusiva cu trei feluri de mancare cu vinuri de la Bodega Vicentin, animata cu muzica buna si dans lent.

Dupa pranz, invitatia este sa stati in ferma fondata in 1840: cuplurile pot alege intre apartamentele castel decorate cu mobilier european luxos, camerele sic in stil rustic din cartierul colonial cu semineu pe lemne, Moara situata in mijlocul parcului sau bungalourile din mijlocul padurii.

4. Cardinali. Pe Ruta Panamericana Nº 9, Km 61, Campana, la 60 km de oras, hotelul Sofitel La Reserva Cardales este o optiune excelenta pentru a va bucura de un program romantic intr-un mediu natural impresionant.

Pe tot parcursul lunii februarie exista un plan pentru a impartasi in cuplu. Programul Valentine’s Day Spa consta intr-o sesiune de masaj in cabina dubla (30 de minute) si armonie intr-un jacuzzi (15 minute), acces la circuitul de apa & sala de relaxare, piscina in-out, centru de fitness, sauna, jacuzzi, exterior. piscina cu vedere la laguna.In plus, La Butaca este spatiul pentru o gustare delicioasa. Dureaza 5 ore, de luni pana vineri, 8.000 dolari pentru doua persoane, sambata si duminica, 9.000 dolari pentru doua.

„Menu San Valentin” este o cina cu 4 feluri de mancare cu vinuri Nicasia, doua cocktail-uri de semnatura si un pahar de vin spumant Sofitel La Reserva Cardales, aniversare a 10-a aniversare. Disponibil pe 14 februarie la La Butaca, dar si vineri 15 si sambata 16 la Le Lac. Costa final 1.600 USD de persoana.

„Pachetul de Valentine” este o cina cu patru feluri cu o sticla de vin Nicasia si un pahar de vin spumant, noapte de cazare intr-o camera de lux pentru doi, mic dejun tip bufet, acces la facilitati si activitati recreative. Pret pentru cuplu, 12.300 USD. 

5. Pilonul II.  Sheraton Pilar are 3 propuneri. „Noaptea indragostitilor” include cazare pentru doi, mic dejun tip bufet, cina tip bufet pentru doi la Las Vasijas, DJ, acces la Health & Spa, parcare si check-out tarziu, de la 6.600 USD plus TVA.

6. Ezeiza.  Hotelul Howard Johnson Ezeiza are o propunere pentru o cina cu 5 feluri de mancare in foisoare decorate cu vedere la laguna pentru 785 USD plus TVA. Si, de asemenea, un Day Spa, care include masaje, un circuit de apa, sezlonguri termale, o masca cu lumina LED de intinerire si un pranz cu 2 feluri fara bauturi, pentru 1.610 de pesos plus TVA.

7. Marea Argintului. Hotelul Costa Galana, parte a lantului Alvarez Arguelles, ofera o cina romantica cu 6 feluri la restaurantul La Bourgogne, cu o vedere incredibila asupra golfului Playa Grande.

Restaurantul La Bourgogne de la Costa Galana, in Mar del Plata.

Printre alte delicatese se remarca crevetii, somonul roz si crema de creson, muschiul de miel, deserturile si cafeaua cu petit fours. Costa 1.900 USD de persoana. Include o sticla de vin spumant Baron B si un cadou Baron B Rose pentru fiecare 2 persoane.