Universul DC extins este in continua crestere si mentine publicul pe picioare in acest proces. In timp ce conversatia a fost dominata de lansarea Ligii Justitiei a lui Zack Snyder , fanii se uita la viitorul francizei. Deci, ar putea ajunge un Black Superman pe marele ecran? Scriitorul DC Mark Millar si-a oferit gandurile oneste.

Mark Millar este un scriitor experimentat de benzi desenate, care isi imprumuta talentele atat Marvel, cat si DC. A lucrat in mod special la linia de complot iconica Superman: Red Son , asa ca il cunoaste bine pe Omul de otel. Millar a fost intrebat recent daca crede ca Black Superman, Calvin Ellis, va ajunge pe marele ecran , raspunzand cu:

Da desigur! De ce nu? Superman este din Krypton. Cui ii pasa? Nu trebuie sa fie un fermier din Midwestern. El poate fi orice. Oamenii sunt mai destepti si mai deschisi decat crezi

Ei bine, a fost sincer. Se pare ca Mark Millar este pregatit pentru Calvin Ellis sa se indrepte spre ecranul de argint pentru un film DC. Va trebui doar sa vedem daca / cand se intampla acest lucru si ce actor norocos are rolul.

Comentariile lui Mark Millar provin din recentul sau interviu cu THR despre cariera sa si despre viitorul industriei de benzi desenate. In cele din urma, conversatia sa indreptat catre zvonurile despre DCEU, inclusiv posibila includere a lui Superman Calvin Ellis. Si in timp ce Warner Bros. isi pastreaza cartile aproape de piept, Millar crede ca lumea este pregatita pentru un alt tip de Superman.

Calvin Ellis a debutat in benzi desenate cu ani in urma si a fost influentat de Barack Obama. Fanii au fost dornici sa-si vada debutul cu Superman in DCEU, mai ales ca viitorul lui Henry Cavill in franciza ramane necunoscut. Si exista o serie de actori pe care fanii vor sa ii vada in rol.

Ratele anterioare din DCEU pot fi gasite pe HBO Max. Puteti utiliza acest link pentru a va inscrie la serviciul de streaming.

In timp ce apelurile pentru Superman pentru Calvin Ellis pentru a obtine o adaptare a filmului au existat de ani de zile, combustibilul a fost adaugat la foc datorita proiectului Superman, anuntat recent de JJ Abrams . Nu au fost raportate ca filmul in curs de dezvoltare ar fi o continuare a lui Man of Steel pentru Henry Cavill. Ca atare, zvonurile s-au invartit.

Cea mai obisnuita alegere a fanilor de a juca Calvin Ellis este nimeni alta decat Michael B. Jordan. Are parte din experienta de benzi desenate datorita rolurilor sale din Fantastic Four si Black Panther si este cu siguranta in forma de supererou datorita antrenamentului pentru Creed III . Jordan nu a facut campanie pentru rol, dar pare flatat ca fanii vor sa-l vada ca urmatorul Superman.

Urmatoarea transa din DCEU este The Suicide Squad din 6 august. Intre timp, consultati datele de lansare a filmului din 2021 pentru a va planifica urmatoarea experienta de film.