Acum când noua serie de telefoane mobile Samsung Galaxy S21 există de ceva timp pe piață, probabil că și tu îți pui întrebarea dacă mai merită sau nu să investești într-un telefon Samsung Galaxy S20?

Samsung Galaxy S20 nu este și nici măcar la lansare nu a fost cel mai performant telefon de pe piață. Mai ales datorită uimitoarei sale camere foto, prima din întreaga lume cu 108 MP, toată admirația și laudele fanilor anul trecut s-au îndreptat către telefonul Samsung Galaxy S20 Ultra. Dar are și Samsung Galaxy S20 – varianta standard, câteva puncte forte pe care merită să le menționăm.

În primul rând, Samsung Galaxy S20 are un display fantastic, o cameră extraordinară și multă putere pentru un telefon gata pregătit pentru tehnologia 5G. Dar, ca să enumerăm doar câteva, Samsung Galaxy S20 este în același timp și un telefon mai scump decât varianta standard a generației anterioare, în special modelul care dispune de suport pentru tehnologia 5G, are un senzor de amprente care îți dă ceva bătăi de cap și de asemenea, nu se poate conecta chiar la toate rețelele 5G.

Ce trebuie să știi despre Samsung Galaxy S20 înainte de a investi în el?

Probabil că și tu te întrebi ce au făcut cei de la Samsung cu atât de multe numere dacă au putut sări direct de la S10 la S20? Dar anul trecut a fost unul special din toate punctele de vedere și suntem pregătiți să le iertăm această stare temporară de confuzie deoarece cu toții am trecut prin asta.

Ceea ce contează în realitate este faptul că telefonul Samsung Galaxy S20 este mult superior ca funcții și performanțe telefonului Samsung Galaxy S10 și în al doilea rând este mai ușor de folosit, dar și mai ieftin decât flagshipul seriei. Cu toate acestea, asta nu înseamnă deloc că Samsung Galaxy S20 este un telefon convenabil, ba dimpotrivă!

Când investești într-un telefon Samsung Galaxy S20 te alegi cu un ecran de 6.2 inch și cu o rată de refresh de 120 Hz, tehnologie 5G, camere performante pe ambele fețe ale telefonului și o baterie uriașă care să te țină întreaga zi.

Dacă vrei să testezi tehnologia anului 2020, telefonul Samsung Galaxy S20 este cea mai bună investiție. Sub carcasa sa elegantă, se află un procesor Qualcomm Snapdragon 865 sau un Exynos 990, în funcție de țara de unde îl achiziționezi și 8 GB sau 12 GB de memorie RAM, dacă investești în modelul 4G sau în modelul 5G.

Dacă vrei mai multă personalitate, îi poți da telefonului Samsung Galaxy S20 imaginea pe care ți-o dorești cu ajutorul unui set de huse Samsung Galaxy S20 de la Itelmobile, special create pentru acest telefon. De asemenea, dacă preferi o variantă premium a acestei serii, tot în acest magazin ai la dispoziție o gamă variată de huse Samsung Galaxy S20+ sau huse Samsung Galaxy S20 Ultra.

Camerele foto sunt încă unul din motivele pentru care Samsung Galaxy S20 este încă relevant chiar și la vremea aceasta. El dispune de o lentilă telephoto care este mult superioară celei cu care este dotat telefonul Samsung Galaxy S10 și care permite imortalizarea unor imagini de calitate, cu un zoom optic 3x sau un zoom digital 30x.

Autonomia impresionantă a telefonului Samsung Galaxy S20 este dată de bateria sa de 4000 mAh. Cu această baterie, chiar dacă îți folosești destul de intens telefonul zi de zi, nu vei avea vreodată probleme cu descărcarea ei înainte să ajungi la culcare.

Un aspect mai puțin pozitiv determinat de extinderea capacității de stocare a datelor este faptul că acest telefon nu mai dispune de mufa pentru căști de care ne-am folosit intens la generațiile anterioare. Dar considerăm că și acesta este un mod de a evolua și nu avem încotro decât să ne aliniem de bunăvoie la ultimele tendințe.

În concluzie, există o serie de calități pe care le au telefoanele mai scumpe ale seriei și anume telefonul Samsung Galaxy S20 Ultra și Samsung Galaxy S20+. Dar pentru cât costă, considerăm că Samsung Galaxy S20 are un raport calitate / preț mai bun decât acestea și încă reprezintă o investiție profitabilă chiar și în acest moment.