Cu noile tehnologii din ce in ce mai avansate, totul pare sa fi fost reinventat, inclusiv modul de a ne conecta cu alte persoane. Exista numeroase aplicatii si pagini de matrimoniale care ne ofera diverse modalitati de a intalni persoane noi, de a lega prietenii, de a flirta, si de a ne gasi jumatatea.

Cu siguranta de-a lungul anilor, v-ati dat seama ca nu exista nici o regula cand vine vorba de flirt. Cu totii putem folosi trucuri, metode sau poate pur si simplu sa avem norocul de partea noastra, totusi, ceea ce este clar este ca flirtul este mai mult decat acea definitie insubstantiala: ” Flirtul reprezinta un schimb de complimente, amabilitati sau discutii incitante, intre doua persoane prin care, si unul si altul, testeaza posibilitatea de a intra intr-o potentiala legatura amoroasa.”, conform Wikipedia.

Flirtul este sa stiti cum sa va exploatati cele mai bune calitati, flirtul este un joc care necesita practica, grija si, mai presus de toate, daruire. Un joc pentru care va puteti antrena ani de zile pentru ca la momentul adevarului, sa pierdeti cel mai important joc din viata voastra.

Flirtul pe retelele sociale este la moda in societatea de astazi. Din ce in ce mai des, aplicatiile de dating, site-urile de matrimoniale, ne ofera posibilitatea de a intalni oameni interesanti si de ce nu, de a gasi dragostea vietii noastre. Internetul a devenit in cativa ani, una dintre modalitatile preferate de a socializa. Pe el, orice este posibil, de la intalniri cu oameni cu gusturi similare, la o relatie pe termen lung sau o aventura. Astazi, este din ce in ce mai usor sa intalnim barbati si femei singure din Bucuresti si de oriunde din tara si din strainatate. Cu ajutorul camerelor de chat online, al forumurilor, al aplicatiilor de intalniri online, putem conversa cu oricine dorim, la orice ora din zi si din noapte. Dar cum reusim sa generam interes si sa putem obtine o intalnire?

1. Fiti naturali

Daca scopul nostru este sa ne intalnim fata in fata, este important sa ne comportam intr-o maniera compatibila cu cine suntem. Trebuie sa credem ca, mai devreme sau mai tarziu, va trebui sa ne vedem in persoana. Nu este nimic mai frustrant decat sa descoperim ca persoana care se ascunde in spatele ecranului nu este cea care a spus ca este. In pasul urmator va spunem cum sa faceti acest lucru …

2. Creati un profil consistent

Trebuie sa alegem fotografii potrivite pentru profil care vorbesc despre noi. Desigur, trebuie sa alegem fotografiile care ne avantajeaza, dar nu este suficient. Este important ca fotografiile sa vorbeasca despre noi, despre munca noastra si despre hobby-urile noastre. Trebuie sa alegem imagini in care ne bucuram de viata. De exemplu, daca ne place sa facem schi, vom alege o fotografie cand mergem la schi. Daca lucrati ca barman intr-un club sau bar, selectati o fotografie in care apareti preparand o bautura … amintiti-va ca fotografiile sunt o mare sursa de informatii si de asemenea, pot servi pentru a genera conversatii.

Odata ce ati selectat fotografia, ar fi recomandabil ca, daca aplicatia o permite, sa completati profilul spunand cine sunteti si ce vreti de la viata. Sintetizati in cateva randuri, nu lasati spatii goale. Acest lucru ii va ajuta pe ceilalti sa aiba o idee despre cum sunteti si daca sunteti ceea ce cauta.

3. Fraza de intrare

Aveti deja un profil adecvat si sunteti dispusi sa comunicati. Inainte de a incepe sa trimiteti mesaje, va recomandam sa va uitati la profilul persoanei sau persoanelor respective. Acolo veti gasi o sursa foarte importanta de informatii cu care sa incepeti. Acest lucru pur si simplu demonstreaza ca aveti interes pentru cealalta persoana. De asemenea, acest lucru va va ajuta sa generati o conversatie din nimic. Nu ne vom concentra pe intrebari ale caror raspunsuri sunt “da” sau “nu”. Nu facem un sondaj, dorim sa intalnim o persoana in carne si oase.

4. Creati intimitate si incredere

Este important ca, pe masura ce vorbim, sa generam complicitate cu glume pe care numai noi si interlocutorul nostru le putem intelege. Cealalta persoana ar trebui sa detecteze ca aveti ceva special. Ar trebui sa simta ca sunteti o persoana respectabila, demna de increderea sa, si la randul dvs., trebui sa aveti aceleasi asteptari.

5. Nu insistati

Interlocutorul nostru trebuie sa simta ca vrea sa ne cunoasca dupa propria vointa. Daca spune “nu”, este important sa nu insistam, sa-i dam o pauza. O modalitate de a nu fi obsedat de o singura persoana, este sa ne concentram pe mai multe persoane care ne intereseaza si cu care sa incepem o conversatie. In felul acesta nu vom fi atat de afectati de refuzul sau.

In concluzie: trebuie sa fim rabdatori si sa ne comportam asa cum suntem noi. Trebuie sa intelegem ca in spatele ecranului, este o persoana reala, cu sentimente si o viata persoanala pe care trebuie sa o descoperim.