Totul a venit spontan si la recomandarea unui prieten.Eram intr-o terasa si gasisem o masa … cam ascunsa. Chelnarul era in alte zone. Oricum era greu sa vezi masa respectiva. Dupa o asteptare de vreo 3 minute i-am zis prietenului meu:- Fie ma plictisesc atat de tare incat adorm, fie ma plictisesc atat de tare incat ma apuc sa vorbesc cu oamenii din zona.

Ne-am hotarat sa mergem sa ne luam singuri bauturi si dupa sa gasim o masa mai in zona centrala. Dupa ce am facut achizitia prietenul meu a venit cu o idee:- Daca nu ne mai asezam la nici o masa?- ……. ( tocmai am luat bauturi cum sa nu ne asezam la masa ?????!!!! )- Luam bauturile si ne plimbam pe teresa, vedem cum stau lucrurile.

Pe cat de ciudata pare idea pe atat de originala si de aplicat mi s-a parut cand am auzit-o.Si am inceput sa ne plimbam agale prin terasa cu sucurile in mana. Chiar era interesant amenajata terasa si am am putut sa o admir mai in detaliu.Am dat in total 4 ture cu sucurile si 2 inainte sa ne fi venit ideea.Plicitisitor rau de tot?Intradevar atat de plictisitor incat am zis si gasit optimizari pentru urmatoare data cand o sa facem acest lucru.

Care a fost reactia celorlalti? Uimitoare!!!Marketing de calitate!!!Toata lumea cred ca ne remarcase de la primele 2 ture. Cand am inceput sa ne plimbam agale cu sucururile in mana, deja era sentimentul:- Da, voi mai exact ce faceti?

Am calibrat doar femeile: 4 sau 5 deja erau de abordat.Am ales sa ne plimbam mai departe.

Partea cea mai interesanta?Imediat am starnit si moda. Am vazut cum 2 tipe au inceput sa faca acelasi lucru. La un nivel mai mic totusi. Mai exact au venit dupa noi si au admirat doar o parte a terasei care era si cel mai bine amenajata.

Ce ai vrea mai mult?- Distractie cat cuprinde si spun asta pentru ca e tare placut sa vezi cum se uita jumatate de terasa si vor sa te intrebe: ce faci?- Lansezi o moda si ii faci si pe altii sa faca acelasi lucru.

Mai ramane un singur lucru: in functie de interes sa te duci sa vorbesti cu personaele care iti satisfac interesul!