Datorită noilor tehnologii pentru manichiură, fetele se pot bucura de un strat de culoare de durată, timp de 2-3 săptămâni, și fără a fi nevoie ca la fiecare 3 zile, să-și piardă timpul prețios. Dar este suficient un singur gel pentru a obține o manichiură de câteva săptămâni? Nu chiar! Pentru a obține un rezultat de durată, ai nevoie de un gel de construcție Base One silicare. Gelul de construcție Base One are o consistență de vâscozitate medie care seamănă cu jeleul. Nu curge, se nivelează ușor cu o perie și îți permite să creezi o arhitectură ideală a unghiilor într-un timp minim. Un astfel de produs este proiectat pentru lampa UV/LED. Base One este potrivit pentru consolidarea, construirea, modelarea formelor complexe și corectarea unghiilor. Gelul de construcție Base One este polimerizat în lămpi LED și UV.

Base One – formula inovatoare silicare

Formula inovatoare silicare face gelul destul de puternic, lăsând în același timp forma plastică a materialului până în momentul polimerizării, iar conținutul îți permite să creezi o formă ideală a unghiei.Gelul de construcție silicare Base One este un produs versatil de culoare roz care poate fi folosit pentru a crea manichiura perfectă. Poate fi așezat imediat pe unghia pregătită în prealabil. Gelul cu vâscozitate medie se caracterizează prin rezistență și duritate obținute după polimerizare și este ușor de prelucrat. Este potrivit pentru orice tehnologie de extensie a unghiilor.

Manichiura semipermanentă

Fără nicio acumulare, fetele se bucură de o manichiură semipermanentă care durează până la o lună pe unghii. Poți alege ojă semipermanentă din magazinul online enails.ro și te poți bucura de o manichiură care nu se sparge, nu se estompează și își menține strălucirea până la 2-4 săptămâni. Acest înveliș dur face posibil, după efectuarea unei manichiuri, să nu te mai gândești la îngrijirea unghiilor timp de cel puțin una sau două săptămâni. Se aplică ca un lac de unghii obișnuit într-un singur strat și se usucă sub o lampă UV ca un gel UV. Spre deosebire de gelul UV, oja semipermanentă are un strat mai subțire, astfel încât arată mai naturală pe unghii. Un alt avantaj este că acoperirea cu ojă semipermanentă  nu necesită pilirea plăcii unghiei.

În plus, se îndepărtează cu un lichid special, și nu cu o pilă, așa cum este în cazul unghiilor cu gel UV. Pentru a îndepărta manichiura semipermanentă, nu trebuie să mergi la un salon de înfrumusețare, deoarece o poți face singură acasă nu este absolut deloc dificil. Manichiura semipermanentă a fost creată ca un compromis între unghiile cu gel UV și lacul obișnuit. Îmbină cele mai bune calități ale acestora. Oferă o alternativă mai sănătoasă la gelul UV și durează mai mult decât lacul obișnuit. Secretul popularității sale din ce în ce mai mari, este manichiura semipermanentă care are un efect uimitor și care dă impresia de unghii puternice și sănătoase.

Sursa foto: Freepik