Am ajuns şi la finalul anului, aşa că pe 3, 4 şi 5 decembrie ne putem vedea la ultima ediţie Social Media Essentials. Şi cu siguranţă avem ce povesti.

Anul ăsta a fost spectaculos pentru Social Media School, campaniile de promovare au mers precum ceasurile elveţiene, numărul companiilor care au absolvit cursurile noastre fiind acum apropiat de 250. Şi dacă îl iau în calcul şi pe cel din decembrie, terminăm anul cu 6 cursuri – aproape 150 de participanţi.

Ca de obicei, am pregătit trei zile cu prezentări, exerciţii practice şi studii de caz în contextul actual al instrumentelor oferite de Social Media în România, cu toate schimbările la zi.

Şi ca să fim siguri că există o garanţie a calităţii, deşi vechimea în domeniu ne recomandă deja ca fiind cei mai buni, dacă la finalul cursului nu veţi fi mulţumiţi de investiţia făcută, vă vom returna banii fără să punem alte întrebări.

Mai jos sunt câteva dintre companiile care au absolvit cursurile noastre doar în 2014. Le mulţumim tuturor participanţilor pentru deschidere şi poveşti, de fiecare dată învăţăm toţi lucruri noi.