Desi nici macar nu a inceput, anul 2014 se anunta a fi mult mai hot decat 2013. Nu sugeram ca acest an nu a fost bun in muzica, dimpotriva. Am avut parte de comebackuri mult asteptate, de super hituri si albume No.1 din plin. In schimb, se pare ca in anul 2014 vom avea parte de trei colaborari super hot.

Prima pe lista, si singura confirmata momentan, este cea dintre Shakira si Rihanna. Piesa pe care cele doua dive o vor lansa impreuna reprezinta primul single oficial extras de pe cel de-al 10-lea album din cariera cantaretei columbiene care este programat sa apara in decursul anului 2014. Titlul piesei nu a fost inca dezvaluit, stiindu-se insa faptul ca videoclipul acesteia a fost regizat de Joseph Kahn.

Shakira si-a lansat ultimul album in octombrie 2010, intitulat ”Sale El Sol”, de pe care a extras single-urile ”Loca” feat. Dizzee Rascal, ”Sale El Sol”, ”Rabiosa” feat. Pitbull, ”Antes De Las Seis” si ”Addicted To You”. In schimb RiRi ne-a oferit in noiembrie 2012 mult aclamatul album ”Unapologetic”, fiind extrase single-urile ”Diamonds”, ”Stay” feat. Mikky Ekko, ”Pour It Up”, ”Right Now” feat. David Guetta si ”What Now”.

Colaborarea surpriza No.2 ar putea veni din partea divelor Lady Gaga si Britney Spears, desi ambele artiste au revenit in ultima luna cu cate un nou album. Excentrica Gaga a compus in trecut pentru colega Brit o piesa intitulata ”Quicksand”, aceasta fiind inclusa pe albumul ”Circus”, lansat in noiembrie 2008. ”Mi-ar placea sa fac un duet cu Lady Gaga. Cred ca va fi foarte amuzant. Cred ca este foarte diferita, interesanta si complicata,” a scris Britney intr-un post recent pe Twitter. Replica lui Gaga? ”Let’s do this b**ch!”.

Lady Gaga si-a lansat pe 11 noiembrie albumul ”ARTPOP” care ne-a oferit single-urile oficiale ”Applause” si ”Do What U Want” feat. R. Kelly plus single-urile promotionale ”Venus” si ”Dope”. In schimb Britney Spears a revenit pe trei decembrie cu cel de-al optulea album din cariera, intitulat ”Britney Jean”. de pe acesta fiind extrase single-urile ”Work B**ch”, ”Perfume” si ”‘Til It’s Gone”.

Colaborarea surpriza No.3 ni s-ar putea pregati din parte a doua dive ale muzicii pop/R&B, Ciara si Janet Jackson. Desi abia au trecut sase luni de cand si-a lansat ultimul album de studio, Ciara are in plan ca in anul 2014 sa ne ofere un nou material pe care am putea regasi si o colaborare cu unul dintre idolii artistei, nimeni alta decat Janet Jackson. Nici sora regretatului Michael Jackson se pare ca nu sta departe de studioul de inregistrari, zvonurile din ultima perioada sustinand ca Janet Jackson ar urma sa revina in 2014 cu un nou album, primul in ultimii sase ani. ”Mi-ar placea sa fac un duet cu Janet Jackson,” a spus Ciara intr-un interviu recent. Asteptam replica lui Janet!

Ciara a lansat anul acesta in iulie albumul ”Ciara” care a oferit single-urile ”Body Party”, ”I’m Out” feat. Nicki Minaj si ”Overdose”. In schimb, ultimul album al lui Janet Jackson a fost lansat in februarie 2008, intitulat ”Discipline”, de pe care a extras single-urile ”Feedback”, ”Rock Wit U”, ”Luv” si ”Can’t B Good”.

Ce ziceti? V-ar placea sa se adevereasca aceste colaborari? Care credeti ca ar putea fi cea mai tare?