Sunt tineri, sexy, talentati, sunt relativ noi in show-biz si au deja foarte mult succes atat in Romania, cat si peste hotare!Starchild si Alex Mica sunt revelatiile muzicii dance din Romania si cu siguranta vor avea un viitor stralucit in muzica!De aceea, ne-am gandit sa-i punem ‘fata in fata’ (la cererea voastra) si sa vedem care va place mai mult!Ce trebuie sa faceti?E simplu!Mai jos gasiti un sondaj unde trebuie sa va votati favoritul, sau lasati un comentariu cu numele artistului preferat si specificati de ce va place!Cine-i mai tare?TU decizi!ENJOY!!!

Despre Alex Mica…

Alex Mica, considerat de multi noua revelatie a muzicii dance din Romania, s-a nascut la data de 25 august 1991 la Timisoara. Prima aparitie pe scena s-a produs pe cand acesta avea 9 ani, la un concurs muzical de tinere talente.

In 2008 participa la concursul Megastar, unde ajunge pana in semifinala alaturi de trupa Sign. Un an mai tarziu intra cu adevarat in ‘lumea selecta’ a muzicii romanesti, prin colaborarea cu George Hora si Puya si feat-ul cu acesta din urma pe piesa Doamna si Vagabontul.

In 2011 colaboreaza cu cei de la Hahaha Production si inregistreaza refrenul piesei Save Save, dupa care urmeaza Seniorita cu Allexino si Starchild, compusa de catre Alex Mica si al carei refren il interpreteaza, o piesa care nu mai are nevoie de nici o prezentare… La scurt timp apare si Mi Corazon impreuna cu Fabio da Lera, care nu se bucura de prea mult succes.

Dar adevaratul debut in lumea muzicala, ca artist, il face odata cu lansarea piesei Dalinda, realizata impreuna cu Dony si The Kid sub egida 1ArtistMusic. Dalinda, se bucura de o popularitate incredibila, cu milioane de vizualizari pe youtube si numeroase difuzari radio.

Alex Mica stabileste un nou record intre artistii romani, primind prima cerere concretizata de concert in exteriorul tarii – Albania – la numai o saptamana de la lansarea piesei Dalinda pe YouTube.Alex Mica este in prezent artist 1ArtistMusic, agentie de booking si casa de discuri, avandu-i ca membri fondatori pe Laurentiu Duta si Dony.

Recent, Alex Mica a lansat piesa Deep in Love ce aduna toate influentele muzicale din ultimii doi ani in 3 minute si jumatate.Piesa cu siguranta o va lua pe urmele piesei Dalinda!De asemenea, Alex canta pe referenul noului single LIKE CHOCOLATE – Maria, Maria, produsa de Alin RaduVlad Petre, remixata si reorchestrata pentru radio de LLP.

Despre Starchild…

Este cunoscut sub numele de Starchild si piesele sale incendiaza atmosfera in cluburi din toata tara si din strainatate.

Cariera sa artistica a inceput de la 16 ani, ca dansator, urmand apoi aceea de DJ, ulterior conturandu-se inceputul carierei sub un nou aspect: solist vocal si compozitor.

Inca din 2009 s-a facut remarcat in zona de clubbing, prin colaborarea sa cu Dario Zack, un DJ din Timisoara, prin piese cum ar fi Funky World, My Baby, sau chiar prin compozitii proprii ca Love love, piese bine clasate in topurile radio-urilor de specialitate.

Debutul sau oficial pe scena dance din Romania, si nu numai, a avut loc in anul 2010 cu single-ul Lick Shot, o colaborare cu Sunrise Inc., single ce a cucerit tari precum: Olanda, Belgia, Rusia, Cipru, Grecia, Ucraina, Albania, etc.

La sfarsitulul anului 2010 a mai lansat o melodie Falling In Love un featuring cu Allexinno

In primavara anului 2011 a lansat hit-ul verii 2011, si anume Senorita, ce s-a bucurat de succes national cat si international!Drept dovada stau concertele pe care cei doi le-au sustinut in strainatate, pozitiile fruntase din clasamente precum si recenta nominalizare la Balkan Music Awards, la categoria “Cea mai buna piesa romaneasca din Balcani in 2011″.

Daca va place Senorita, o puteti vota pana pe data de 8 aprilie, accesand urmatorul link: http://balkanmusicawards.com/nominations/24-best-song-in-the-balkans-from-romania-for-2011.

Au urmat piese precum Bailamos si The Only, care sunt incluse in live setul lor.Cea mai recenta piesa lansata se numeste Yasera, care deja incepe sa se bucure de succes la public!