Inteligenta artificiala (AI) a devenit o norma astazi, imbratisata de companii si persoane care cauta solutii de ultima ora. Printre aplicatiile sale incredibile, iese in evidenta capacitatea de a genera arta. Prin valorificarea puterii de transformare a inteligentei artificiale, imaginile artificiale realizate din text generat de utilizatori au revolutionat povestirea in epoca moderna. In consecinta, designerii se bazeaza foarte mult pe generatorii de arta AI pentru a crea imagini convingatoare. Aceste instrumente inovatoare permit designerilor sa dezlantuie creativitatea si sa dea viata viziunilor lor.

Ai fost uimit de progresele tehnologice remarcabile din ultimii ani? Este greu de crezut ca in urma cu doar cateva decenii, nici macar nu aveam internetul asa cum il stim astazi, daramite telefoane mobile si retelele sociale. Si acum, ne-am trezit in era tehnologiei AI. Este fascinant sa vezi cum oamenii folosesc cei mai buni generatori de arta AI pentru a transmite povesti prin imagini impresionante.

In plus, asistentii virtuali inteligenti precum Siri si Alexa se ocupa acum de diverse sarcini pentru noi, cum ar fi cumparaturile, setarea mementourilor si controlul luminilor.

Odata cu cresterea rapida a AI, a invatarii profunde si a NLP, asistam la aparitia aplicatiilor AI specializate, inclusiv productia de imagini AI. AI va poate ajuta sa generati fotografii realiste cu implicare umana minima.

Un generator eficient de text in imagine AI va poate traduce instantaneu ideile in reprezentari vizuale. In plus, aceste instrumente sunt concepute pentru a fi usor de utilizat, permitand oricui sa creeze imagini AI chiar si fara cunostinte anterioare de design grafic.

Popularitatea generatoarelor de imagini AI a crescut recent, datorita interesului crescand pentru solutiile de marketing AI precum ChatGPT. In timp ce AI exista de ceva timp si avanseaza constant, generatoarele de imagini AI reprezinta un concept relativ nou in productia de continut AI.

In 2014, cercetatorii Google au introdus sistemul DeepDream de inteligenta artificiala (AI), care poate produce imagini uimitoare prin identificarea si imbunatatirea modelelor din fotografiile existente. Ulterior, au fost dezvoltate sisteme mai sofisticate de creare a imaginilor precum BigGAN si DCGAN pentru a genera imagini si mai realiste.

Ce sunt imaginile generate de AI?

Imaginile generate de inteligenta artificiala sunt fotografii create folosind tehnologia inteligentei artificiale. Spre deosebire de fotografiile traditionale realizate de oameni, aceste imagini sunt produse prin algoritmi foarte avansati de invatare automata. Acesti algoritmi analizeaza si combina elemente din mai multe fotografii pentru a genera o imagine finala.

Pentru a crea imagini generate de AI, utilizatorii ofera sugestii de text unui generator de design AI. Textul este convertit in siruri de date de catre generatoarele de inteligenta artificiala text-to-image, care apoi le compara cu bazele lor de date in cautarea potentialelor potriviri. Pe baza acestei analize, sistemul AI genereaza o imagine care se aliniaza cu textul furnizat.

Cum functioneaza un generator de arta AI?

Un instrument generator de arta AI functioneaza folosind o retea neuronala artificiala, similara retelei neuronale gasite la oameni. Cu toate acestea, AI foloseste un sistem complex si sofisticat de neuroni pentru a recunoaste diferite modele. Eficacitatea AI depinde de capacitatea sa de a identifica obiecte fara interventia umana, care este imbunatatita prin expunerea la mai multe date.

Utilizatorii introduc text in instrumentul AI, care genereaza o imagine pe baza intrarii. Instrumentul utilizeaza un algoritm de invatare automata pentru a crea imaginea. Utilizatorii pot explora apoi diferite stiluri si texturi de culoare pentru a experimenta diferite impresii ale imaginii.

Care este cel mai bun generator de arta AI?

Un instrument AI Art Generator converteste rapid textul in imagini. Aceste instrumente de tendinte se dovedesc a fi de mare ajutor pentru utilizatori. La urma urmei, toata lumea isi doreste sa obtina imagini rapid. Desi instrumentele de transformare text in imagini nu sunt noi, ele sunt populare datorita caracteristicilor lor multiple. Ele vin incarcate cu numeroase teme si stiluri de arta.

Generatoarele de imagini AI le permit oamenilor sa produca arta izbitoare si provocatoare folosind doar cuvinte. Valoarea creativa a fotografiilor generate de AI este uneori discutabila, dar acesti generatori de imagini fac productia de continut mai simpla si mai accesibila publicului larg.

Este o provocare sa selectati cel mai bun instrument de generare AI pentru proiectul dvs., deoarece acestea cresc in popularitate. Prin urmare, am examinat primii 10 producatori de imagini AI din text in 2023 pentru a simplifica lucrurile. Fiecare dintre aceste generatoare are anumite avantaje si dezavantaje si, desi unele pot sa nu fie cele mai bune in general, unele pot fi mai potrivite decat altele pentru anumite locuri de munca.

10 cele mai bune generatoare de arta AI pe care toti designerii le pot folosi

Acum, ati dori sa cunoasteti cel mai performant software. In timp ce majoritatea instrumentelor AI sunt eficiente, unele dintre ele sunt totusi populare in randul utilizatorilor datorita usurintei de a lucra cu aceste instrumente si a multiplelor functii valoroase.

Iata cei mai buni generatori de arta AI pe care ar trebui sa-i incercati:

01. Mijlocul calatoriei

Midjourney este printre cele mai bune instrumente de generare de arta AI. A fost lansat pe 12 iulie 2022 si a devenit instantaneu instrumentul preferat al utilizatorilor pentru a crea imagini spectaculoase. Aceasta platforma se mandreste acum cu peste 1,1 milioane de membri utilizatori. Dar utilizatorii trebuie sa aiba un cont Discord pentru a explora acest instrument de generare de imagini.

Caracteristici cheie

 • Imagini de lux de foarte inalta calitate
 • Variatii multiple de imagini.
 • Acces rapid la imagini.

02. Dall-E 2

Dall-E 2 este o versiune ulterioara a lui Dall-E. Noua versiune a fost introdusa in aprilie 2022. Poate genera imagini de inalta calitate, iar rezolutia sa este de patru ori mai mare decat versiunile anterioare. Deci, acesta este acum unul dintre cele mai accesibile generatoare de imagini AI de utilizat.

Acesta este unul dintre cele mai simple instrumente pentru a crea imagini cu functiile sale multiple usor de manevrat. Creatorii de arta fara experienta pot folosi acest instrument si pot obtine in continuare imaginile AI dorite.

Caracteristici cheie

 • Calitate excelenta a imaginilor.
 • Imagini fara drepturi de autor
 • Editati imaginile generate.
 • Timpul de iesire este rapid.

03. Jasper Art

Jasper Art este un AI popular cu creatorii de arta carora le place sa experimenteze cu diferite personaje si ilustratii. Introdus de Jasper AI in august 2022, Jasper Art creeaza imagini instantaneu, conform rezumatului. Asadar, puteti da imediat o forma imaginatiei tale folosind acest AI.

Jasper Art este, de asemenea, unul dintre cele mai bune software de generare de arta AI popular printre utilizatori, deoarece obtin imagini fara filigran din acest instrument. Adesea, un filigran este o problema pentru utilizatori. Trebuie sa plateasca suplimentar pentru a obtine fotografii fara filigran.

Acest instrument este ideal pentru cei care cauta o locatie centrala pentru cerintele lor de arta AI. De asemenea, pot comuta rapid intre diferite instrumente de pe acest site intr-un singur cont. Deci, acest site este benefic pentru echipele mari pentru a-si accelera procesul de creare a continutului.

Caracteristici cheie

 • Creati si accesati imagini unice nelimitate
 • Creeaza instantaneu patru imagini simultan
 • Gama larga de stiluri de arta
 • Proces usor de a crea imagini.
 • Imagini fara filigran

04. Starry AI

Starry AI este un alt generator de imagini popular AI echipat cu toate instrumentele care permit utilizatorilor sa creeze si sa editeze imagini. In plus, puteti explora multe optiuni de personalizare cu acest generator de arta AI.

Obtineti arta digitala in doua sectiuni – Altair si Orion. Altair este o optiune pentru cei care au nevoie de imagini abstracte. Orion este mai bun pentru a crea imagini pentru a descrie fictiune. Doar introduceti textul si alegeti una dintre optiuni pentru a avea imaginea dorita bazata pe inteligenta artificiala. De asemenea, puteti seta un fundal pentru o imagine.

Caracteristici cheie

 • Accesati arta AI rapid
 • Raport de aspect mai bun
 • Alegeti dintre mai mult de 16 stiluri
 • Obtineti proprietatea completa
 • Ultimele actualizari
 • Utilizatorii noi il pot explora cu usurinta

05. Deep AI

Deep AI este cunoscut pentru crearea de imagini open-source, permitand tuturor sa creeze imagini. Acest generator de imagini este, de asemenea, renumit pentru imaginile sale realiste de inalta rezolutie. De asemenea, vi se permite sa creati imagini nelimitate conform cerintelor dvs. de continut.

Fiind unul dintre cei mai buni generatori de arta AI , acest instrument va ofera mai multe varietati de imagini pe fiecare subiect si le personalizeaza cu usurinta. In plus, exista o cantitate semnificativa de detalii, cum ar fi culori si texturi, in toate imaginile. 

Caracteristici cheie

 • Colorare usoara a imaginii
 • Imagini vectoriale fara probleme de rezolutie
 • BigGAN
 • CartoonGAN
 • StyleGAN
 • Suport pentru clienti receptiv

06. NightCafe

NightCafe este printre cele mai utilizate generatoare de imagini AI pentru crearea de imagini autentice. Puteti realiza imaginile folosind text simplu si de baza pentru fotografii personalizate. In plus, acest instrument vine cu mai multe stiluri de arta digitala. Acest lucru ajuta la alegerea celui potrivit pentru o poveste. De exemplu, puteti alege transferul de stil neural pentru a transforma fotografiile din viata reala in opere de arta si pentru a va vinde arta .    

Acest generator de arta AI usor de utilizat va permite sa creati imagini cu un singur clic. In plus, creativitatea si imaginile generate sunt salvate automat in contul dvs. NightCafe este un instrument puternic cu mai multe optiuni de personalizare disponibile.

 Caracteristici cheie

 • Generator de imagini usor de utilizat
 • Optiuni multiple de stiluri de imagine
 • Aveti comunitatea dvs. AI
 • Obtineti imagini imprimate de inalta calitate
 • Generator de logo
 • Rezolutii multiple
 • Transfer de stil

07. Sinteza X

Synthesis X functioneaza ca o extensie Chrome. Acest generator de imagini AI este de mare ajutor atunci cand doriti sa gasiti o noua versiune a unei imagini folosind browserul dvs. In primul rand, va analiza modelele si obiectele imaginii originale. Apoi, vine cu o noua versiune a imaginii.

Utilizatorii primesc toate drepturile de autor asupra imaginilor generate prin intermediul instrumentului. Aceasta inseamna ca utilizatorii pot partaja imaginile fara teama de incalcarea drepturilor de autor. Prin urmare, oportunitatile de a explora software-ul sunt nesfarsite. Incercati mai multe imagini pentru a vedea ce functioneaza cel mai bine.

Caracteristici cheie

 • Obtineti mai multe variante de imagine
 • Accesati doua imagini cu un singur clic
 • Versiunea gratuita ofera 50 de imagini in fiecare luna
 • O comunitate privata (Facebook Group) are acces
 • Caracteristica de restaurare a fetei

08. Vis de WOMBO

Dream by WOMBO este un alt generator de arta AI pe care designerii il considera util sa il exploreze. Acest instrument ofera utilizatorilor optiuni nelimitate de creare a imaginilor fara restrictii. In plus, crearea imaginii este gratuita, ceea ce o face potrivita pentru intreprinderile mici si persoanele fizice cu bugete reduse.

Acesta este un instrument simplu de utilizat fara nicio experienta in crearea de arta. Doar introduceti textul, alegeti un stil si va genera imaginea dorita. Puteti trece la un stil diferit introducand descrierea in bara.

Caracteristici cheie

 • Mai multe stiluri disponibile
 • Obtineti dreptul de proprietate asupra imaginilor generate
 • Compatibil cu dispozitivele mobile
 • Refaceti NFT pentru a spori creativitatea
 • Accesati imagini de inalta definitie
 • Vinde lucrari de arta ca NFT

09. Pixray

Pixray este generatorul de arta AI care va permite instantaneu sa aveti tipul dvs. de arta conform briefului dvs. Acest instrument functioneaza ca API, aplicatie pentru computer si site web de browser. Un motiv pentru popularitatea sa sunt caracteristicile sale de personalizare. Utilizatorii pot personaliza ideile de arta in mai multe moduri pentru a crea o imagine perfecta de promovare a marcii sau de povestire. In plus, acest instrument are o interfata simpla si eleganta.

In timp ce creatia artistica de la Pixray este distractiva, utilizatorii isi pot arata creativitatea in sectiunea de setari. Cand se indreapta catre setari, pot face modificari imaginii. De exemplu, utilizatorii pot recrea imaginea in stilul lor sau o pot converti in videoclipuri. Ei pot folosi chiar mai multe instrumente pentru a edita mai departe si a crea imaginea.

Caracteristici cheie

 • Personalizati calitatea imaginilor
 • Generatie de pixel art
 • Imagini GAN
 • Integrari flexibile
 • Imagini cu schita in linie
 • Filtrati imagini
 • Software de mare viteza

10. Deep Dream Generator

Deep Dream Generator este printre cele mai bune instrumente de generare de arta AI , renumit pentru capacitatea sa de a crea imagini realiste. Deci, utilizati acest instrument daca cautati imagini din viata reala. Puteti crea rapid imagini fara nicio experienta de design. De asemenea, software-ul va poate oferi imagini care arata din locuri si momente diferite.

Caracteristici cheie

 • Obtineti imagini in stilurile Deep, Thin si Deep Dream
 • Mai multe stiluri de pictura
 • Peisaje si obiecte
 • Ilustratii de animale
 • Previzualizare imagine
 • Analiza digitala

Deci, acestia sunt cei mai buni generatori de arta AI din lista noastra. Incercati fiecare dintre aceste software. Dar luati in considerare cerintele dvs. de imagine si apoi alegeti software-ul in consecinta.

Pe langa utilizarea imaginilor pentru site-ul dvs., veti avea nevoie de un logo impresionant pentru a transmite mesajul si personalitatea marcii dvs. Logo Maker by Designhill este instrumentul tau ideal bazat pe inteligenta artificiala pentru a genera mai multe idei unice de logo. Apoi, personalizati una dintre idei pentru a face din ea identitatea marcii dvs.