Retelele sociale sunt o platforma esentiala pentru intreprinderile mici care doresc sa genereze clienti potentiali, sa se conecteze direct cu publicul tinta, sa obtina kilometraj media si sa construiasca un brand solid.

Asa cum era de asteptat, majoritatea intreprinderilor mici asigura un design profesional al paginilor de retele sociale si o strategie de marketing pe retelele sociale care sa atraga – si sa retina – atentia publicului tinta.

Cu toate acestea, in comunitatea retelelor sociale in continua schimbare, este important ca intreprinderile mici sa se familiarizeze bine cu cateva instrumente vitale pentru a face mai multa munca intr-un timp mai mic.

Aici, va prezentam 10 instrumente uimitoare pentru retelele sociale care va vor ajuta sa dezlegati nodurile complexe ale succesului in peisajul retelelor sociale.

01. Acum Puls

Agora Pulse este un instrument eficient pentru a gestiona toate mesajele instrumentelor de social media sub un singur acoperis. Acest instrument va permite, de asemenea, sa lansati in mod eficient concursuri si promotii personalizate si sa analizati performanta retelelor sociale prin rapoarte detaliate.

02. Brand24

Ai construit o prezenta puternica pentru afacerea ta mica pe retelele de socializare, dar ce parere au adeptii tai despre marca ta? Ei bine, este prea dificil sa monitorizezi continuu site-urile de retele sociale pentru mentiuni si activitate. Aici intervine Brand24. Ofera perspective uimitoare despre mentiunile, activitatea, persoanele interesate si multe altele.

03. Personalapp

Pe peisajul retelelor sociale in continua evolutie, trebuie sa fii la curent pentru a castiga cursa sobolanilor. Personapp va pune in legatura cu consumatorii dvs. existenti si potentiali.

Va permite sa colaborati cu comunitatea si clientii dvs. Dar ceea ce il face atat de special este faptul ca este absolut gratuit. In plus, instrumentul de social media te ajuta si sa analizezi pentru compania ta.

04. Social Champ

Social Champ este un instrument de gestionare a retelelor sociale all-in-one cu un plan freemium (functii premium gratuite). Cu Social Champ ca manager al platformelor tale digitale, poti edita, proiecta, programa, publica si urmari cu usurinta toate postarile pe retelele sociale.

Instrumentul ofera, de asemenea, integrari puternice, iar utilizatorii isi pot gestiona toate retelele sociale doar dintr-un singur tablou de bord.

05. Everypost

Everypost este inca un alt instrument genial care va ajuta sa gestionati, sa actualizati si sa publicati continutul dvs. de retele sociale pe toate site-urile de retele sociale dintr-o data.

Instrumentul de social media Everypost va permite sa selectati continut din surse de incredere si sa il modificati in functie de cerintele dvs. In plus, puteti publica continutul dvs. curatat si modificat in cel mai scurt timp.

06. Planificator de masa

Mass Planner este un instrument de socializare destul de simplu pentru a va programa continutul pe toate retelele populare, inclusiv: Facebook, Google+, Pinterest, Twitter si LinkedIn.

In plus, acest instrument va ajuta sa obtineti o perspectiva asupra continutului dvs. pentru publicul tinta. In plus, acest instrument va permite sa trimiteti tweet-uri unui anumit set de urmaritori pe Twitter.

07. Cat de sociabil

Destul de fidel numelui sau, HowSociable va ajuta sa intelegeti cat de eficienta sau sociala este afacerea dvs. mica pe retelele sociale. Va ofera un raport clar si concis al performantei companiei dvs. pe site-urile de retele sociale. In plus, instrumentul de social media va ajuta si sa analizati pentru compania dvs.

08. SocialBee

SocialBee este instrumentul de top de management al retelelor sociale care va permite sa adaugati, sa organizati si sa partajati continut pe diverse canale (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest si Google My Business), toate dintr-un singur loc.

Intelegem ca timpul inseamna bani si ceea ce putem spune cu siguranta este ca SocialBee are misiunea de a-si ajuta clientii sa-si extinda publicul cu mai putin efort, generand mai multi clienti potentiali, economisind totodata pana la 8 ore pe saptamana in acest proces.

Si partea cea mai buna? Clientii lor ii lauda in mod constant pentru serviciul lor excelent pentru clienti!

09. Autre Planete

Un lucru care afecteaza atractivitatea vizuala a designului paginii tale de socializare este imaginea. Prin urmare, este logic sa folositi imagini care va prezinta serviciile sau produsele si care transmit personalitatea marcii dvs.

Dar cum obtii acea imagine de dimensiuni perfecte? Ei bine, foloseste instrumentul Autre Planete usor de utilizat! Este un instrument de redimensionare a imaginilor din retelele sociale care va ajuta sa creati imagini separate pentru toate canalele de retele sociale simultan.

10. Hootsuite

Indiscutabil cel mai bun din lot, Hootsuite faciliteaza gestionarea tuturor conturilor de retele sociale dintr-un singur tablou de bord integrat.

In plus, va ajuta sa urmariti starea campaniei de social media pe diferite platforme de social media. Nu e de mirare, este cel mai utilizat instrument de socializare din lume.

Topsy

Cu atat de multe pagini media, nu mai este suficient sa ai o prezenta online. Trebuie sa fii la curent cu ceea ce este in mod curent si de ce este asa!

Aici Topsy iti vine in ajutor! Este un instrument genial de social media care va ajuta sa va organizati si sa analizati continutul din retelele sociale pentru a retine atentia publicului tinta si a o mentine suficient de mult pana cand acesta se indragosteste de marca dvs.

Transmisibil

Sendible este un instrument genial de social media care va poate ajuta sa postati sau sa programati continut in toate conturile de social media, blogurile si listele de corespondenta, in acelasi timp.

In plus, este, de asemenea, foarte compatibil cu dispozitivele mobile, facilitand gestionarea conturilor de retele sociale ale companiei din mers. In plus, instrumentul de retele sociale va ajuta si sa analizati pentru compania dvs.