LinkedIn este un instrument cheie de retea pentru intreprinderile mici. De fapt, exista aproximativ 396 de milioane de utilizatori activi abonati la platforma si un utilizator mediu dedica aproximativ 17 minute in fiecare luna pe LinkedIn.

Nu e de mirare, in zilele noastre, majoritatea intreprinderilor mici sunt vazute in cautarea unor grupuri LinkedIn eficiente pentru a intra in legatura cu profesionistii in afaceri mici, cunoscatori din industrie si experti. Dar, din moment ce exista o multitudine de grupuri LinkedIn, cum le alegeti pe cele mai valoroase pentru dvs.?

Aici, va prezentam cateva grupuri LinkedIn interesante pe care trebuie sa le urmariti. Dar inainte de a ne aprofunda mai departe in aceste 10 grupuri LinkedIn interesante si care provoaca gandirea, permiteti-ne sa va reamintim ca aderarea la aceste grupuri nu va va ajuta singura afacerea mica.

Va trebui sa creati bannere cu ajutorul sablonului de banner LinkedIn si sa le distribuiti pe LinkedIn, care va vor ajuta sa va dezvoltati afacerea si reteaua in randul publicului tinta.

Ar trebui sa postati continut unic si informativ care sa prezinte bannere concepute profesional si o fotografie de coperta LinkedIn.

Participati la discutii, cresteti-va in mod activ reteaua LinkedIn si cautati un design creativ de pagina de social media dedicat contului dvs. LinkedIn pentru a va construi brandul exponential pe aceasta platforma de retea profesionala cu cea mai rapida crestere.

Sa exploram acum primele 10 grupuri LinkedIn pe care trebuie sa le urmeze orice afacere mica.

1.Small Biz Nation – Unul dintre cele mai cautate grupuri de pe LinkedIn, Small Biz Nation se mandreste cu aproape 19.500 de membri.

Liderii micilor afaceri, vizionarii, strategii si expertii colaboreaza si impartasesc idei, stiri din industrie, cele mai recente informatii si sfaturi si trucuri in acest grup. Cu comunitatea sa mereu infloritoare de experti si lideri, acesta este un grup care merita urmat.

2. Social Media Marketing – Poate cel mai mare si cel mai activ grup de pe LinkedIn, Social Media Marketing are peste 825.000 de membri si 20 de subgrupuri.

Cu discutii si continut active si interesante pe subiecte legate de marketingul in retelele sociale, acest grup va va ajuta cu siguranta sa concepeti o strategie perfecta pentru ca afacerea dvs. mica sa dezlantuie succesul pe gazonul retelelor sociale.

3. Reteaua Antreprenorilor – Cu 12.967 de membri, Reteaua Antreprenorilor este destinatia perfecta pentru proprietarii de afaceri mici si antreprenori. Acest grup va permite sa va rasfatati in discutii cu persoane care au aceleasi idei, sa puneti intrebari, sa obtineti raspunsuri si sa va largi orizonturile.

4. Inovatori de marketing, PR, vanzari si social media – Cu aproape 267.000 de membri, este inca un alt grup interesant care ofera o multime de informatii care provoaca gandirea despre marketing, social media, relatii publice, promovarea marcii si pozitionarea marcii.

Pur si simplu participand la discutii si tinand seama de cele mai bune practici, idei, sfaturi si solutii impartasite in acest grup, va puteti indrepta mica afacere in directia corecta.

5. Reteaua de marketing pentru intreprinderi mici – Un grup perfect pentru oricine implicat in marketingul pentru intreprinderile mici, acest grup va ajuta sa colectati informatii valoroase despre cum sa va cresteti traficul si sa generati clienti potentiali de calitate, cum sa imbunatatiti serviciul pentru clienti si cum sa va abtineti de la realizarea unora dintre cele mai mari greseli de marketing.

6. Forumul pentru afaceri mici – Un grup LinkedIn care asigura resurse valoroase pentru intreprinderile mici, forumul pentru afaceri mici este locul in care liderii de afaceri mici, expertii si strategii lucreaza impreuna pentru a imbunatati si a indrepta reciproc afacerile in directia corecta.

7. Small Business & Independent Consultant Network – Un grup uimitor LinkedIn care se straduieste sa conecteze talentul suprem cu intreprinderile mici, acest grup permite membrilor care cauta servicii sau resurse sa gaseasca talentul sau resursele adecvate si, de asemenea, sa obtina cunostinte despre o gama larga de subiecte.

8. Evolutia intreprinderilor mici | Antreprenori si IMM-uri – Acest grup se concentreaza pe discutii legate de afaceri, inclusiv abilitati de conducere, etica la locul de munca si cele mai recente tendinte din lumea afacerilor.

Acest grup LinkedIn poate ajuta antreprenorii sa-si faca o idee mai buna despre cum sa opereze si sa-si gestioneze cu succes si eficient afacerile mici.

9. Inovatori legati de intreprinderi mici – Acesta este inca un alt grup interesant LinkedIn pe care antreprenorii si proprietarii de intreprinderi mici trebuie sa-l urmeze.

Acest grup ofera informatii despre o serie de subiecte, inclusiv stiri din industrie, cele mai recente tendinte de afaceri, sfaturi si trucuri si resurse utile. Acest grup include unele dintre cele mai mari nume din lumea afacerilor si puteti folosi acest grup pentru a construi relatii cu oameni influenti din comunitatea de afaceri mici.

10. Comunitatea online pentru afaceri mici – Comunitatea online pentru afaceri mici este inca un alt grup LinkedIn genial, care le da putere oamenilor sa-si indrepte afacerea mica in directia corecta. In acest grup, puteti gasi o multime de informatii despre operatiunile micilor afaceri, management, resurse etc.