Piscinele sunt locul prin excelenta in timpul verii, ceea ce este incontestabil. Si oricine are una acasa stie foarte bine ca, ca prin magie, pare sa aiba mai multi prieteni ca niciodata in aceasta perioada a anului. 

In aceasta sectiune veti gasi modele care va vor lasa cu gura deschisa. Infinity – modele de piscina la care ai visat dintotdeauna, care par sa se amestece cu marea si orizontul. Impunand bazine care par paradisul in sine, dar veti vedea si cum este posibil sa va bucurati de aceasta zona de relaxare autentica si agrement in spatii mici si nu atat de stralucitoare. Vizitati www.cozzy.ro pentru mai multe sfaturi si idei de amenajare a piscinei cu stil si rafinament.

Au un loc in gradini mici, terase sau acoperisuri 

Scufundandu-va (si niciodata mai bine spus) prin diferitele idei pe care le veti gasi aici, veti realiza ca nu este intotdeauna necesar un spatiu imens , multi metri patrati sau un teren impunator pentru ca o piscina mica sa aiba loc. 

Dar va deveni cel mai bun aliat al tau in zilele toride de vara. Si chiar toamna sau primavara … pentru ca aveti intotdeauna optiunea de a o climatiza si de a va putea bucura de ea mai multe zile. 

Vei vedea optiuni cu adevarat mici, dar pretioase, care isi gasesc locul chiar si in cel mai mic colt pe care ti-l poti imagina: multe idei pe acoperisuri , multe altele pe terase si terase … O baie care va avea gust de glorie. 

Accesorii esentiale pentru piscina: plaja si dusuri

Nu stii ce este o plaja la piscina? Numim asta zona din jurul sau, in jurul marginii acestuia. Da, acea margine care poate fi de diferite tipuri de materiale si dimensiuni, in functie de estetica pe care dorim sa o oferim acestui mediu.

Unul dintre cele mai comune materiale din jurul piscinei este piatra, care poate fi naturala sau artificiala. Desigur, trebuie sa fim sfatuiti atunci cand alegem un tip de piatra care este refractara, adica care nu ne arde picioarele atunci cand o calcam. De asemenea, combinatia dintre piatra + iarba este cea mai recurenta.

Lemnul tratat pentru exterior si umiditate, ceramica sau compozitul sunt alte materiale pe care le veti vedea si in multe dintre cartile de idei din aceasta sectiune. Dupa cum puteti vedea, de asemenea , importanta dusurilor pentru piscina pentru a completa aceasta zona a casei noastre.

Nu numai ca sunt esentiale din punct de vedere al igienei, dar pot fi si un complement estetic ideal pentru gradina noastra. Veti vedea cum exista modele mult mai originale decat v-ati fi imaginat vreodata: incorporate, cabine, ca in mijlocul unei gradini tropicale … A face un dus inainte si dupa scaldat va fi o adevarata placere.

Finisaj modern din lemn din lemn

Este gradina dvs. ceva mai mica si cautati solutii care, fara a renunta la a avea zone de odihna, sa se incadreze intr-un format mic? Celalalt design va va inspira cel mai mult. Ca si precedenta, este inconjurata de o podea din lemn. La un capat, expertii creeaza o zona de relaxare care, la fel ca restul scenei, te invita sa te deconectezi, nu degeaba, zona de apa este integrata intr-o gradina Zen cea mai tentanta.

Versatilitate si stil propriu

Asa cum am spus la inceputul acestui articol, versatilitatea este unul dintre semnele distinctive ale piscinelor, lucru pe care diferitele propuneri o arata clar. In gradini mari, terase interioare discrete, terase mari … Setarea nu conteaza, aceste zone de apa sunt capabile sa se adapteze la orice suprafata adaugand un element pe cat de functional pe atat de atractiv.

Iti poti imagina ca te uiti pe fereastra camerei tale si sa contempli ca o piscina de acest fel te asteapta la nivelul inferior? Incadrat in proiectul de constructie a unei case unifamiliale proiectata de echipa din Madrid, este primul lucru pe care il primeste vizitatorul odata ce a trecut de intrarea principala printr-un perete curbat care duce la inima parcelei.

Vezi si alte idei de amenajare a unei piscine pe www.cozzy.ro.