“Cum sa pazeasca poarta Europei, niște hoți?”

Henk Jan Ormel, liderul partidului Creștin Democrat din Olanda, le-a explicat babește ziariștilor de la TVR de ce se opune intrarii Romaniei in Schengen (vezi știrea TVR aici): daca intrați in Schengen, sunteți frontiera externa. Ca frontiera externa, aveți si cheia de la ușa mea. Chiar daca aveți echipamente bune, echipamentele sunt manevrate de oameni. Daca oamenii sunt corupți, daca iau spaga ca sa lase pe cineva sa intre, atunci o sa ma trezesc in casa cu toți criminalii. Si olandezul are perfecta dreptate!

Iata insa ce i-a raspuns chestorul Marian Tutilescu, seful departamentului Schengen din MAI: cica, n-a fost decat un singur polițist arestat pentru trecerea ilegala a frontierei! Restul au fost arestați doar pentru…contrabanda.

Adica nu ne-a prins nimeni la furat de boi: pana acum, ne-a prins doar la furat de…oua. Foarte tare! Tipic raspuns de hot. Adica voi va protejați unul pe altul si asta inseamna ca sunteți curați, bai mafioților? Si cine s-a gasit sa se laude cu curațenia politiei? Tocmai Marian Tutilescu, cunoscut pentru abuzurile din Mehedinți si de la IGP (sub protecția lui Adrian Nastase).

Politia romana: o banda de proxeneți, traficanți de droguri, camatari.

Cristian Ciocan, insuși purtatorul de cuvant al Politiei Romane (deci chiar “fața” Politiei) a starnit un scandal saptamana trecuta, prin legaturile sale cu interlopii. Pe Facebook a aparut o fotografie care il arata distrandu-se de minune la Bamboo, alaturi de Mihaela, o protejata a clanului Camataru. Mihaela este iubita lui Bogdan Nita (poreclit Vulpe), un celebru traficant de droguri in cluburile de fite din Bucuresti (vezi știrea). Celebrul Aurelian Șoric, seful politiei Piatra Neamț, plangea la capul interlopului asasinat Mararu si spunea ca dupa parerea lui, camataria nu este o infracțiune, pentru ca “toata lumea da bani cu camata: si procurorii, si politicienii, si politia”. Cand presa a cerut demiterea lui Șoric, șefii de post din Neamț au amenințat ca iși dau cu toții demisia in semn de solidaritate. Deci toți sunt la fel! Deci nea Șoric e “paznicul” Uniunii Europene! Seful lui Șoric, secretarul de stat Valentin Fatuloiu, a fost demis dupa scandalul mitei de un milion de euro, bani luați de la omul de afaceri Catalin Chelu. Fiul chestorului Fatuloiu a fost si el descoperit ca camatar (deci polițistul Șoric avea dreptate: toata lumea face camatarie). 30 de polițiști bucureșteni au fost arestați recent pentru proxenetism, tortura si abuzuri. Doi au retinut ilegal și au torturat o femeie pe care o acuzau de prostitutie si care era de fapt, culmea, chiar polițista sub acoperire. Femeia i-a inregistrat cand au batut-o și cand i-au cerut bani ca s-o lase sa-si continue meseria: “Iti trag o bucata de cazi in cap aici. Si o sa spun, n-am atins-o, domne. Cine iti demonstreaza? O sa spuna colegul meu ca te-am atins eu? Ca-ti trage si el un bocanc in cap. Ai inteles? (vezi știrea). Alt polițist, George Voicu, subinspector la secția 17 din București, creștea canabis la el acasa, dupa care il vindea cu ajutorul unui fost pușcariaș si al unui cetațean american. Si mai grav e insa cazul agentului principal Gheorghe Curelea de la secția 14, care vindea cocaina de 20.000 de euro, zilnic.

Exemplele pot continua la infinit, pentru ca Ministerul de Interne are 500.000 de angajați. Cați dintre ei sunt corupți? Toți, evident! Corupția polițiștilor incepe chiar din Academia de Politie, de la spaga pe care o dau profesorilor ca sa fie admiși si sa ocupe dupa absolvire un post banos. Pai cine e prost sa dea spaga, daca nu iși recupereaza “investiția”?

Sindicatele funcționarilor pretind ca numai politicienii sunt corupți. Cica omul sarman ar fi…cinstit. E o minciuna! Corupție e si sus si jos. Fura si cei mici, si cei mari. Si cei batrani, si cei tineri. Fura si polițiștii, si vameșii, si inspectorii fiscali, si cei școlari, si judecatorii, si directorii de spitale. Fura toți bugetarii. Numele de funcționar public, exact asta inseamna: hot.

Soluția? Politia Romana trebuie exterminata!

Mexicanii n-au putut nici ei sa starpeasca corupția din Vama si din Politia de Frontiera. Si atunci au starpit chiar instituțiile: pur si simplu le-au desființat. Cine le-a mai pazit frontierele? Armata, impreuna cu Politia si Vama americana.

Si englezii iși externalizeaza Politia catre firme private, deși n-au probleme de corupție. De ce? pentru ca externalizarea economisește bani, iar Marea Britanie e in criza (vezi David Cameron unveils plans to privatise parts of police service).

Romania ce mai așteapta? Bani de salarii si pensii nu mai are, iar Politia Romana e cea mai corupta din Europa (si nu numai Politia: Vama si ANAF nu sunt cu nimic mai cinstite). Crede cineva ca mafioții din Politie pot fi reformați cu…vorba buna? Adica, daca ii bați obrazul lui Fatuloiu, renunța la 1 milion de euro spaga? Sau renunța sectoriștii la droguri si la curvele lor? Hahaha…

Statul roman nu va fi niciodata curațat de mafie, pentru ca statul este chiar mafia. Chiar daca ai intrat in sistem ca om cinstit, sistemul te obliga sa furi sau sa-ti dai demisia. Si nimeni nu-si da demisia. Ca sa distrugi mafia, trebuie deci sa distrugi statul: adica tocmai sistemul bugetar.

Oamenii au ajuns la limita rabdarii, iar autoritatea statului e zero: de aia au inceput sa-i agreseze pe polițiști, pe jandarmi, pe inspectorii ANAF si pe orice șpagar oficial (vezi Inspectori de munca agresați).

Aceste violente se vor inmulți: așa e si normal. Romanii platesc un munte de bani anual pentru “siguranța si incredere”. Si ce le da statul in schimbul banilor? Niște pești, niște traficanți in uniforma. Pai prost e ala care-ti mai da vreun ban, nene statule!

Mersi, dar nu mai am nevoie de serviciile tale. Hai pa!