Despre Dragos Chircu am auzit vorbindu-se prima data in vara anului 2006, cand isi facea aparitia pentru prima data intr-un concurs de muzica, mai precis Festivalul Mamaia. Si-a facut o intrare remarcabila in showbiz-ul romanesc, spulberand orice dubiu asupra potentialului sau: prima aparitie TV ii aduce Premiul I la sectiunea Interpretare, Premiul Presei, Trofeul Mamaia 2006, dar si un contract cu o importanta casa de management si impresariat artistic la vremea respectiva.

Cu asa un inceput promitator era imposibil sa ne imaginam ca astazi, dupa mai bine de 5 ani, Dragos Chircu inca mai lupta sa se afirme.

Desi pana acum s-a ales numai cu promisiuni, asta nu l-a facut sa se descurajeze, mizand intotdeauna pe simtul sau autodidact si perseverenta.

Important este sa mergi inainte. Cata vreme nu renunti, drumul intotdeauna va duce undeva. Se spune ca in viata toate se intampla la timpul lor. Indiferent de ce s-a intamplat in viata mea pana acum, intotdeauna am stiut ca drumul meu nu se opreste aici. Am luat-o pas cu pas“, ne-a declarat Dragos.

Cand era mic visa sa ajunga presedinte. Ulterior isi descopera pasiunea pentru muzica si incepe sa studieze pianul. Este absolvent al liceului de muzica George Enescu, sectia percutie si absolvent al “Companiei de artisti Dorian’s Art”, marca Dana Dorian.

In anul 2008 lanseaza primul single compus de Deepside Deejays, “Dreptul meu”. Desi piesa a starnit multe reactii, nu ii ofera si dreptul la notorietate, asa ca Dragos isi continua cautarile pentru reteta succesului.

Mi-am impus, dupa 2008, sa nu mai particip la nici un fel de competitii.” –  a adaugat Dragos.

Participa de-a lungul timpului la numeroase festivaluri nationale si internationale, obtinand de fiecare data un loc in fruntea clasamentului. Este cunoscut si apreciat de oamenii de specialitate, dar cariera lui in domeniul artistic, desi conturata, nu capata niciodata forma finala. In anul 2008, odata cu participarea la Cerbul de Aur, hotaraste sa renunte la concursuri de interpretare si sa intre in studio, unde lucreaza la piese proprii.

In 2009, dupa numeroase incercari, lanseaza, impreuna cu prietenii sai de la Deepside Deejays, primul single sub titulatura Damon, “Inside of you” . Piesa primeste un feedback pozitiv. Este lansata official in cadrul Romanian Top Hits 2009 si fredonata de peste 30.000 de oameni pe plaja Liberty Parade, dar nu ajunge pe radio, din motive necunoscute inca.

In acelasi an Dragos devine textier exclusiv Deepside Deejays si nu numai, scriind texte pentru numerosi artisti romani.

Desi suntem in perioada sarbatorilor, Dragos nu sta degeaba. Se pregateste pentru finala concursuluiVocea Romaniei, intr-o ultima incercare de a se face remarcat. Nu l-am prins liber, din cauza programului si a repetitiilor, dar ne-a promis un interviu in detaliu despre ce surprize ne pregateste in 2012.

Dragos se lupta, pe 26 decembrie, pentru a castiga prima editie Vocea Romaniei. Cei care s-au lasat vrajiti de vocea lui calda si puternica, in acelasi timp, pot sa-l sustina la sms 1276, cu textul DRAGOS.

Va place Dragos Chircu?Are sanse sa castige competitia “Vocea Romaniei”?Asteptam parerile voastre!!!