Intr-o lume din ce in ce mai digitala, numarul persoanelor care folosesc internetul pentru a-si desfasura activitatea creste zilnic. Din acest motiv, activitati la fel de obisnuite ca cumparaturile, cautarea scolii pentru copiii nostri si chiar contactarea avocatilor, incep sa se desfasoare prin intermediul web.

In plus, nu doar clientii incep sa se mute in lumea digitala, ci profesionistii au devenit constienti de aceasta schimbare si, prin urmare, si-au deschis munca catre lumea internetului, astfel incat oricine sa ii poata contacta.

Un exemplu in acest sens sunt avocatii care, departe de a arata seriosi, conventionali, apare cu adevarat o noua generatie de avocati, care este strans legata de lumea digitala, de noile tehnologii si de internet, care faciliteaza comunicarea pentru potentialii lor clienti prin intermediul unui serviciu de consultanta juridica online.

Ca urmare, se poate crede ca profesionistii care sunt localizati prin intermediul retelelor sociale au mai putina experienta, deoarece sunt mai tineri. Cu toate acestea, aceasta convingere trebuie eliminata din mintea noastra, deoarece chiar si avocatii cu o vasta experienta profesionala incep sa le faciliteze contactul prin internet.

De ce optezi pentru un serviciu de consultanta juridica online

  • Dupa cum sa mentionat mai sus, nu numai acei avocati mai tineri cu mai putina experienta in sector s-au deschis catre lumea digitala, ci profesionistii cu o vasta experienta in sector si unii dintre cei mai relevanti avocati din Romania sunt conectati la conectati la retea si utilizati resursele pe care le ofera pentru a le transporta mai eficient si mai rapid. In plus, cu ajutorul acestui serviciu de consultanta juridica online, intra in contact direct clientii lor si, prin urmare, este o optiune din ce in ce mai aleasa.
  • Ii puteti contacta de oriunde. Indiferent daca ne aflam in Romania sau in strainatate, ii vom putea contacta pe masura ce avem nevoie, intrucat atunci cand contactul este stabilit prin internet, acesta este gratuit. Este unul dintre avantajele oferite de acest mijloc de comunicare, costul este minim, deoarece se plateste o taxa de baza pentru conectivitate, dar putem avea o conversatie ore intregi, cheltuiala finala va fi aceeasi. In plus, pentru acei avocati care au dorit sa deschida un canal de comunicare prin Internet cu clientii lor, au fost puse la dispozitie instrumente pentru a putea comunica cu clientii lor in mod eficient.
  • Avocatul va fi disponibil cand vei avea nevoie de el. Acest lucru se datoreaza faptului ca, fiind amandoi in contact constant, va fi posibil sa aranjati un timp in care amandoi sunteti disponibili pentru a intra in contact si, prin urmare, cu o buna planificare si cu ajutorul internetului, totul va fi mai usor.
  • Economisirea timpului in calatorii, proceduri si intalniri. Prin utilizarea instrumentelor de apelare prin internet, precum Skype sau mesagerie, cum ar fi e-mail sau WhatsApp, timpul petrecut in calatorii, intalniri etc., este redus la jumatate, deoarece cu noile tehnologii totul este mai mult simplu si direct. Contactarea avocatului dvs. prin web va va ajuta sa obtineti raspunsuri clare si simple intr-o perioada mai scurta de timp. Toate acestea sunt reduse in eficacitate in solutionarea cazului.
  • Mai putina investitie monetara. Adica, de multe ori, cand contacteaza un avocat, acesta nu clarifica care sunt onorariile sale. Cu toate acestea, prin intermediul internetului ca metoda distincta fata de celelalte, de multe ori unii profesionisti includ tarife de baza, care pot fi sau nu supuse modificarilor in functie de cazul care urmeaza a fi tratat. Cu toate acestea, pretul final nu va fi foarte diferit de cel prezentat in principiu pe platforma prin care ii contactam.